Обосновани Футболни Прогнози

Катания - Палермо

18 Декември 2011 - 16:00
Катания
Палермо
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.25
2 - 0
позната футболни прогнози

Днес ще се спра на футболния мач между отборите на Катания и Палермо от 15-ия кръг на първенството в Италианската Серия А. Треньорът на домакините Винченцо Монтела извежда своите играчи срещу Розово-черните на домашния стадион Анджело Масимино в Катания.

Време е да предоставя информация за предстоящия футболен сблъсък:

Катания

Футболистите на Катания заемат 13-та позиция в класирането със събрани 18 точки, постигнати след 4 победи, 6 равенства и 4 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 14 двубоя са отбелязали 15 гола във вратата на съперниците си и са допуснали 20 попадения в мрежата си. У дома Катания има 7 двубоя досега, в които е с 3 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 7-6.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството Слоновете имат на сметката си 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 5 вкарани и 9 получени гола.

Палермо

Гостуващият отбор на Палермо се намира на 7-мо място във временното подреждане с актив от 20 точки от 6 победи, 2 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 14 двубоя има голова разлика 16-16. Навън тимът е изиграл 7 двубоя, в които е с 2 равенства и 5 загуби и все още няма нито една победа, като все още не е отбелязал нито едно попадение в противниковите мрежи и е допуснал 9 гола във вратата си.

В последните си 6 официални срещи в Серия А Орлите са постигнали 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, като са вкарали в противниковата мрежа 5 гола и са инкасирали 6 попадения от футболистите на своите съперници.

Катания - Палермо - директни мачове

В предишните 5 играни сблъсъка между двата противника, тимът на Катания е записал 2 успеха, Палермо също има 2 победи, а в една среща двата съперника не са успели да се победят, при общо голово съотношение 10-5. В последните 2 двубоя пред своите фенове срещу Палермо, играчите на Катания са постигнали 2 поредни успеха, като спечелиха през миналия шампионат на Анджело Масимино с 4-0 през Април тази година.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Съставът на домакините стигна до равенство 1-1 като гост на Аталанта в предишния си мач в Италия, а на собствения си терен е в серия от 2 последователни загуби - 1-2 от Киево и 0-1 от Каляри.

Съставът на гостите допусна загуба с 0-1 у дома от Чезена в предишния кръг в Италия, а като гост стигна до равенство 0-0 с Парма в предишната си среща, след 4 поредни поражения на чужд терен без отбелязан гол от Милан, Рома, Удинезе и Ювентус.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.25 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.