Обосновани Футболни Прогнози

Палермо - Чезена

10 Декември 2011 - 21:45
Палермо
Чезена
Прогноза: 1
Коефициент: 1.62
0 - 1
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния сблъсък от 14-ия кръг на футболното първенство в Италия в Серия А между отборите на Палермо и Чезена. Треньорът на домакините Девис Мангия извежда своите футболисти срещу гостуващите играчи на Чезена на своя терен Ренцо Барбера.

Факти и статистика за предстоящата футболна среща:

Палермо

Домакините от Палермо са 7-ми в таблицата с актив от 20 точки, постигнати след 6 победи, 2 равенства и 5 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 13 срещи са успели да вкарат 16 гола във вратата на съперниците си и са позволили да им отбележат 15 попадения в мрежата. У дома тимът има 6 мача досега, в които е записал само победи, при голова разлика 16-6.

В предишните си 6 официални срещи в Серия А отборът на Розово-черните има записани 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 7 и получени 5 гола.

Чезена

Гостуващият състав на Чезена заема предпоследното 19-то място в класирането с 9 точки, след 2 победи, 3 равенства и 8 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 13 двубоя е вкарал 6 гола в мрежата на противниците си и е инкасирал 15 попадения във вратата си. Като гост тимът е изиграл 6 мача досега, в които е записал 1 победа и 5 загуби, отбелязал е едно попадение в противниковата врата и е допуснал 8 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Водните кончета са постигнали 2 победи, едно равенство и 3 загуби, като са реализирали в вратата на своите съперници 4 попадения и са инкасирали 6 гола от противниковите футболни отбори.

Палермо - Чезена - преки срещи

В последните 2 играни мача между двата съперника, тимът на Палермо има една победа, Чезена няма нито един успех, а един мач е завършил наравно, при общо голово съотношение 4-3. В предишната среща у дома с Чезена, Домакините от Палермо стигнаха само до равенство 2-2 през април тази година.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Тимът на Палермо записа нулево равенство като гост на Парма в предишната си среща в първенството на Италия, а при домакинствата си е в серия от 6 последователни победи.

Съставът на Чезена допусна поражение с 0-2 при гостуването си на лидера Ювентус в последния кръг в шампионата на Италия, след 2 поредни победи в първенството, а като гост има само една победа с 1-0 над Болоня досега и 5 загуби, без отбелязан гол.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.62 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.