Обосновани Футболни Прогнози

ГКС Тихи - Заглембие Сосновец

12 Ноември 2017 - 13:45
ГКС Тихи
Заглембие Сосновец
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.37
1 - 1
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се изиграе срещата между футболните отбори на ГКС Тихи и Заглембие Сосновец от 17-ия кръг на шампионата в Първа Лига на Полша. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу противниковия отбор на Заглембие Сосновец на Градски стадион Тихи.

Накратко малко факти и статистика за предстоящия двубой:

ГКС Тихи

Домакините са на 14-то място в таблицата с актив от 19 точки, натрупани след 5 победи, 4 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 16 мача имат голова разлика 18-23. Като домакин тимът на ГКС Тихи има 7 срещи до момента, в които има 4 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика 11-8.

В последните си 6 официални мача в Първа Лига футболистите на ГКС Тихи имат на сметката си 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, като са вкарали в противниковата врата 7 попадения и са получили 9 гола от противниковите футболни отбори.

Заглембие Сосновец

Гостуващият състав на Заглембие Сосновец е 7-ми в таблицата с актив от 22 точки, от 6 победи, 4 равенства и 6 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 16 двубоя има положителна голова разлика 22-20. На чужд терен тимът е изиграл 7 двубоя досега, в които е записал 4 равенства и 3 загуби и все още са без победа навън, при голова разлика 7-12.

В последните си 6 официални мача в Първа Лига футболистите на Заглембие Сосновец са постигнали 3 победи, 3 равенства и нито 1 загуба, като са реализирали в вратата на противниците си 12 попадения и са допуснали 6 попадения от играчите на своите съперници.

ГКС Тихи - Заглембие Сосновец - директни двубои

В предишните 2 играни сблъсъка между двата съперника, тимът на ГКС Тихи има спечеленa 1 победа, а Заглембие Сосновец също е записал една победа, при обща голова разлика 4-2. В последната среща у дома срещу състава на Заглембие Сосновец, играчите на ГКС Тихи имат една победа.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Тимът на ГКС Тихи допусна загуба в предишната си среща в първенството, а на своя стадион има победа в последния си двубой.

Тимът на гостите от Заглембие Сосновец има успех в предишния кръг в Полша, а при визитите си е с 3 поредни равни срещи.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.37 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.