Обосновани Футболни Прогнози

Кретей-Луситанос - Булон

17 Ноември 2017 - 21:00
Кретей-Луситанос
Булон
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.39
1 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за мача между тимовете на Кретей-Луситанос и Булон от 12-ия кръг на футболния шампионат в Лига Национал на Франция. Кретей-Луситанос приемат на домашния си стадион Стад Доминк Дьовашеле противниковия футболен отбор на Булон.

Факти и данни за днешния футболен двубой:

Кретей-Луситанос

Домакините от Кретей-Луситанос са 14-ти в таблицата с временното подреждане с актив от 11 точки, събрани след 3 победи, 2 равенства и 6 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 11 двубоя имат отрицателна голова разлика 10-18. На домашна сцена Кретей-Луситанос е играл 6 двубоя досега, в които е записал 3 победи, едно равенство и 2 загуби, вкарал е 8 попадения в противниковата врата и е получил 8 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Лига Национал футболистите на Кретей-Луситанос имат в актива си 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 5-9.

Булон

Съставът на гостите от Булон е на 13-та позиция в таблицата с временното класиране с актив от 11 точки, натрупани след 2 победи, 5 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 11 мача е реализирал 11 гола в противниковата врата и е получил 13 попадения в своята мрежа. При визитите си тимът е изиграл 4 двубоя, в които е записал 2 равенства и 2 загуби и все още няма нито една победа навън, при обща голова разлика 4-6.

В предишните си 6 официални мача в Лига Национал играчите на Булон са постигнали 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 7 вкарани и 8 получени гола.

Кретей-Луситанос - Булон - директни мачове

В последните 4 играни двубоя между двата тима, отборът на Кретей-Луситанос е спечелил 3 успеха, а отбора на Булон има спечеленa една победа, при общо голово съотношение 5-3. В последните 2 срещи пред своите почитатели с отбора на Булон, футболистите на Кретей-Луситанос са записали 1 победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Отборът на домакините допусна загуба в последната си среща в Франция, а на своя стадион записа реми в последния си двубой.

Тимът на гостите от Булон стигна до равенство в последния си мач в шампионата на Франция, а далеч от дома записа равенство в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.39 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.