Обосновани Футболни Прогнози

Алавес - Еспаньол

4 Ноември 2017 - 19:30
Алавес
Еспаньол
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.48
1 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния сблъсък между отборите на Алавес и Еспаньол от поредния кръг на футболния шампионат в Примера Дивисион на Испания. Играчите на Алавес излизат срещу играчите на Еспаньол на своя стадион.

Факти и статистика за предстоящия мач:

Алавес

Домакините се намират на 20-то място в таблицата с общ сбор от 3 точки, след една победа и 9 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 10 мача имат голова разлика 4-16. Като домакин Алавес има 5 двубоя до момента, в които е записал 5 загуби,, при голова разлика 2-11.

В предишните си 6 официални срещи в Примера Дивисион отборът на Алавес има в актива си една победа и 5 загуби, като са разписали 4 попадения и са им вкарали 9 гола.

Еспаньол

Гостуващият състав на Еспаньол заема 10-то място в таблицата с актив от 13 точки, от 3 победи, 4 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 10 двубоя има отрицателна голова разлика 9-12. При гостуванията си съставът има 5 двубоя до момента, в които е записал 3 равенства и 2 загуби и все още няма нито една победа навън, при голова разлика 2-9.

В последните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Еспаньол са постигнали 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 6-4.

Алавес - Еспаньол - преки срещи

В предишните 2 изиграни срещи между двата отбора, Алавес няма нито 1 победа, а Еспаньол има записани 2 победи, при общо голово съотношение 0-2. В предишната среща пред своите фенове срещу Бяло-сините, футболистите на Алавес нямат победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Съставът на Алавес е с 3 загуби в първенството на Испания, а на своя стадион е с 4 поредни загуби.

Съставът на гостите има успех в предишния кръг в първенството на Испания, а като гост постигна реми в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.48 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.