Обосновани Футболни Прогнози

Чезена - Бреша

27 Ноември 2017 - 21:30
Чезена
Бреша
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.34
1 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболния двубой между съставите на Чезена и Бреша от 16-ия кръг на сезона в Серия Б на Италия. Треньора на домакините извежда на своя терен своите футболисти срещу гостуващите футболисти на Бреша.

Ето и фактите за предстоящия мач:

Чезена

Чезена заемат 21-ва позиция в класирането с общ сбор от 14 точки, събрани след 3 победи, 5 равенства и 7 загуби от започването на сезона, като в изиграните 15 двубоя имат голова разлика 23-33. Пред собствените си горещи почитатели Чезена е изиграл 7 срещи до момента, в които има 2 победи, 4 равенства и една загуба, вкарал е 12 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 11 попадения във вратата си.

В последните си 6 официални двубоя в Серия Б тимът на Водните кончета има в актива си една победа, 4 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 16-15.

Бреша

Гостуващият състав на Бреша заема 15-та позиция във временното класиране с 18 точки, постигнати след 4 победи, 6 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 15 двубоя е отбелязал 15 попадения в мрежата на съперниците си и е инкасирал 17 попадения в своята врата. Навън отборът е изиграл 7 срещи, в които има 2 победи, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 7-9.

В последните си 6 мача в първенството футболистите на Бреша имат записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са вкарали 8 гола и са им вкарали 7 гола.

Чезена - Бреша - преки двубои

В последните 5 мача между двата съперника, тимът на Чезена е постигнал 1 победа, отбора на Бреша е постигнал 3 победи, а един мач е завършил при равен резултат, при обща голова разлика 6-9. В последните 2 мача пред своите фенове с отбора на Лъвицата, футболистите на Чезена имат 1 победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата противника в първенството

Тимът на домакините допусна загуба в предишния кръг в шампионата на Италия, а на собствения си терен е в серия от 3 поредни ремита.

Отборът на Бреша е с 2 последователни равни срещи в първенството, а далеч от дома постигна реми в последния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.34 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.