Обосновани Футболни Прогнози

Рома - Сасуоло

30 Декември 2017 - 16:00
Рома
Сасуоло
Прогноза: 1
Коефициент: 1.30
1 - 1
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за срещата от 19-ия кръг на шампионата в Италия в Серия А между отборите на Рома и Сасуоло. Футболистите на Рома излизат срещу футболистите на Сасуоло на своя терен.

Факти и данни за днешния сблъсък:

Рома

Рома са на 4-та позиция в таблицата с 38 точки, след 12 победи, 2 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 17 мача имат голова разлика 28-11. На домашна сцена Вълците е изиграл 9 срещи досега, в които има 7 победи и 2 загуби, при обща голова разлика 15-7.

В предишните си 6 мача в първенството съставът на Жълто-червените има записани 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика вкарани 7 гола и получени 4 гола.

Сасуоло

Гостуващият състав на Сасуоло е 14-ти във временното класиране с актив от 20 точки, записани след 6 победи, 2 равенства и 10 загуби от старта на първенството, като в изиграните 18 мача има отрицателна голова разлика 12-28. Далеч от дома тимът има 9 срещи, в които е записал 4 победи и 5 загуби, при голова разлика 8-18.

В последните си 6 официални срещи в Серия А футболистите на Сасуоло имат на сметката си 4 победи и 2 загуби, като са вмъкнали на противника си 6 гола и са инкасирали 7 гола.

Рома - Сасуоло - преки срещи

В последните 5 играни двубоя между двата състава, съставът на Рома има записани 4 победи, отбора на Сасуоло не е постигнал нито една победа, а един двубой е завършил при равен резултат, при общо голово съотношение 13-4. В последните 2 срещи на своя терен срещу Сасуоло, Домакините от Рома са записали 1 победа и едно равенство.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Тимът на Рома допусна загуба в последния си двубой в Италия, а при домакинствата си е с 4 последователни успеха.

Отборът на Сасуоло е в серия от 3 последователни победи в шампионата на Италия, а далеч от дома има успех в предишния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.30 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.