Обосновани Футболни Прогнози

Брадфорд Сити - Скънторп

21 Ноември 2017 - 21:45
Брадфорд Сити
Скънторп
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.33
1 - 2
непозната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболния сблъсък от 19-ия кръг на сезона в Първа Лига на Англия между футболните отбори на Брадфорд Сити и Скънторп. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу гостуващия отбор на Скънторп на домашния си стадион Вали Парейд.

Предоставям по-интересните факти и статистика за предстоящия сблъсък:

Брадфорд Сити

Футболистите на отбора домакин са 3-ти в таблицата с общ сбор от 33 точки, натрупани след 10 победи, 3 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 18 срещи имат положителна голова разлика 27-20. У дома Брадфорд Сити е играл 9 срещи до момента, в които е записал 4 победи, едно равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 9-9.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Брадфорд Сити имат в актива си 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика 5-7.

Скънторп

Отборът на гостите от Скънторп е 4-ти във временното класиране с общ актив от 32 точки, постигнати след 9 победи, 5 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 18 срещи е отбелязал 22 гола във вратата на съперниците си и е позволил да му вкарат 13 попадения в собствената мрежа. Навън отборът има 9 двубоя досега, в които има 5 победи, 2 равенства и 2 загуби, реализирал е 13 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 7 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството отборът на Скънторп е записал 4 победи, едно равенство и една загуба, при голова разлика вкарани 10 гола и получени 6 гола.

Брадфорд Сити - Скънторп - директни срещи

В предишните 5 играни срещи между двата отбора, Брадфорд Сити е спечелил 2 успеха, отбора на Скънторп е записал една победа, а 2 мача са завършили с равен резултат, при обща голова разлика 6-4. В предишните 2 срещи пред своите привърженици срещу Скънторп, Домакините от Брадфорд Сити имат 1 победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Съставът на Брадфорд Сити има победа в предишната си среща в Англия, а у дома е в серия от 2 поредни поражения.

Отборът на гостите е в серия от 4 успеха в Англия, а на чужд терен е с 2 поредни победи.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.33 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.