Обосновани Футболни Прогнози

Нант - Монако

29 Ноември 2017 - 20:00
Нант
Монако
Прогноза: X2
Коефициент: 1.28
1 - 0
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за сблъсъка между футболните отбори на Нант и Монако от поредния кръг на футболния сезон в Франция в турнира Лига 1.

Стига приказки време е за фактите за предстоящия футболен сблъсък:

Нант

Футболистите на отбора домакин са 5-ти във временното подреждане с общ сбор от 23 точки, натрупани след 7 победи, 2 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 14 двубоя имат голова разлика 13-15. На домашна сцена Нант има 6 мача, в които има 4 победи, едно равенство и една загуба, реализирал е 6 гола в противниковата врата и е получил 3 гола във вратата си.

В последните си 6 официални двубоя в Лига 1 отборът на Канарчетата е постигнал 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика 7-10.

Монако

Тимът на гостите от Монако е 3-ти в таблицата с временното класиране с общ сбор от 29 точки, натрупани след 9 победи, 2 равенства и 3 загуби от старта на сезона, като в изиграните 14 двубоя е вкарал 36 гола във вратата на противниците си и е допуснал 15 попадения в своята мрежа. При гостуванията си отборът е играл 7 мача до момента, в които е записал 4 победи, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика 14-9.

В последните си 6 официални мача в Лига 1 отборът на Монако има в актива си 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 14 гола и получени 6 гола.

Нант - Монако - преки мачове

В последните 5 играни мача между двата отбора, тимът на Нант няма постигната нито една победа, Монако е постигнал 4 успеха, а 1 среща е завършил реми, при общо голово съотношение 0-7. В предишните 2 срещи пред своите фенове срещу Монако, играчите на Нант нямат победа, 1 равенство и една загуба.

Текуща форма на двата противника в първенството

Съставът на домакините е с 2 последователни загуби в шампионата, а на собствения си стадион е с 4 успеха.

Отборът на гостите има неуспех в предишната си среща в Франция, а далеч от дома стигна до равенство в последния си мач.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.28 Резултат: 1 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.