Обосновани Футболни Прогнози

Кристъл Палас - Сток Сити

25 Ноември 2017 - 17:00
Кристъл Палас
Сток Сити
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.25
2 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за двубоя между футболните тимове на Кристъл Палас и Сток Сити от 13-ия кръг на футболния шампионат в Премиършип на Англия.

Стига приказки време е за фактите за предстоящата среща:

Кристъл Палас

Домакините са 20-ти в класирането с общ сбор от 5 точки, натрупани след 1 победа, 2 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните общо 12 двубоя имат голова разлика 6-24. На домашна сцена Кристъл Палас е играл 6 срещи, в които е записал 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, вкарал е 6 попадения във вратата на гостуващите състави и е получил 11 гола във вратата си.

В последните си 6 официални срещи в Премиършип тимът на Кристъл Палас има записани 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 6-11.

Сток Сити

Гостуващият състав на Сток Сити е 15-ти във временното подреждане с актив от 13 точки, от 3 победи, 4 равенства и 5 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 12 двубоя е отбелязал 15 попадения във вратата на противниците си и е позволил да му отбележат 24 гола във вратата си. Като гост отборът е изиграл 6 срещи до момента, в които има 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 7-13.

В предишните си 6 официални срещи в Премиършип играчите на Сток Сити са постигнали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 10-14.

Кристъл Палас - Сток Сити - преки срещи

В последните 5 изиграни двубоя между двата тима, Кристъл Палас има записани 4 победи, а отбора на Сток Сити е спечелил 1 победа, при общо голово съотношение 10-5. В последните 2 срещи на своя стадион срещу Сток Сити, играчите на Кристъл Палас са постигнали 2 победи.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Отборът на домакините от Кристъл Палас постигна реми в предишната си среща в Англия, а на своя стадион е с 2 последователни ремита.

Отборът на Сток Сити е в серия от 2 последователни равни срещи в шампионата, а като гост стигна до реми в последния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.25 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.