Обосновани Футболни Прогнози

Брайтън - Кристъл Палас

28 Ноември 2017 - 21:45
Брайтън
Кристъл Палас
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.39
0 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за сблъсъка между отборите на Брайтън и Кристъл Палас от 14-ия кръг на настоящият футболен шампионат в Англия в турнира Премиършип. Играчите на Брайтън излизат срещу гостуващия футболен отбор на Кристъл Палас на Уитдийн Стейдиъм.

Време е за статистиката за предстоящия двубой:

Брайтън

Играчите на състава домакин заемат 9-то място в класирането с общ актив от 16 точки, натрупани след 4 победи, 4 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 13 двубоя имат голова разлика 13-14. Пред своите верни почитатели Брайтън е играл 6 двубоя до момента, в които е записал 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 8-7.

В предишните си 6 двубоя в първенството отборът на Брайтън има на сметката си 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, като са записали в противниковата врата 8 попадения и са инкасирали 5 попадения от своите съперници.

Кристъл Палас

Гостуващият отбор на Кристъл Палас се намира на 20-та позиция в таблицата с актив от 8 точки, събрани след 2 победи, 2 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните 13 срещи има отрицателна голова разлика 8-25. При гостуванията си отборът е изиграл 6 срещи, в които има 6 загуби, като все още не е реализирал нито едно попадение в противниковата мрежа и е позволил да му отбележат 13 попадения в своята мрежа.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството отборът на Кристъл Палас има записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика вкарани 8 гола и получени 8 гола.

Брайтън - Кристъл Палас - преки срещи

.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Тимът на Брайтън допусна загуба в последния кръг в шампионата, а у дома е в серия от 3 поредни равни срещи.

Отборът на Кристъл Палас има успех в предишната си среща в Англия, а на чужд терен е в серия от 4 последователни загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.39 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.