Обосновани Футболни Прогнози

Тенерифе - Райо Валекано

24 Ноември 2017 - 22:00
Тенерифе
Райо Валекано
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.33
2 - 2
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболния мач от 16-ия кръг на текущият футболен шампионат в Испания в Сегунда Дивисион между футболните състави на Тенерифе и Райо Валекано. Тенерифе посрещат на домашния си стадион Хелиодоро Родригес Лопес противниковия отбор на Райо Валекано.

Ето и фактите за днешния футболен двубой:

Тенерифе

Тенерифе са 10-ти в класирането с актив от 21 точки, от 5 победи, 6 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 15 мача са успели да вкарат 19 гола в противниковата врата и са позволили да им вкарат 15 гола в собствената мрежа. Пред своите горещи почитатели отборът на Тенерифе има 7 двубоя до момента, в които е записал 4 победи, 3 равенства и все още няма поражение у дома, отбелязал е 12 гола в противниковата врата и е получил 3 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството съставът на Тенерифе е записал една победа, 4 равенства и една загуба, при обща голова разлика 6 вкарани и 7 получени гола.

Райо Валекано

Отборът на гостите от Райо Валекано е на 6-та позиция във временното подреждане с общ сбор от 24 точки, след 6 победи, 6 равенства и 3 загуби от старта на сезона, като в изиграните 15 срещи е отбелязал 21 попадения и е позволил да му вкарат 16 гола в собствената мрежа. Като гост съставът има 7 срещи досега, в които има 2 победи, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика 8-7.

В предишните си 6 официални двубоя в Сегунда Дивисион тимът на Райо Валекано има на сметката си 2 победи, 3 равенства и една загуба, при голова разлика 7-5.

Тенерифе - Райо Валекано - преки срещи

В последните 5 играни сблъсъка между двата отбора, Тенерифе има спечелени 2 победи, Райо Валекано има постигнатa една победа, а в 2 двубоя двата противника са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 6-5. В предишните 2 срещи у дома срещу Райо Валекано, играчите на Тенерифе са записали 2 успеха.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Съставът на Тенерифе има поражение в предишния си мач в първенството, а на своя стадион постигна успех в предишния си мач.

Съставът на гостите има успех в последната си среща в Испания, а при гостуванията си има загуба в последния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.33 Резултат: 2 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.