Обосновани Футболни Прогнози

Дегерфорш - Йефле

19 Септември 2024 - 20:00
Дегерфорш
Йефле
Прогноза: 1
Коефициент: 1.36
 

Прогнозата днес е за сблъсъка от 24-ия кръг на сезона в Суперетан Лига на Швеция между отборите на Дегерфорш и Йефле.

Факти и данни за предстоящия футболен мач:

Дегерфорш

Домакините от Дегерфорш са 2-ри в класирането със събрани 41 точки, постигнати след 11 победи, 8 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 22 двубоя имат положителна голова разлика 41-22. На собствения си терен Дегерфорш има 11 срещи, в които има 7 победи, 3 равенства и 1 загуба, реализирал е 24 гола в противниковата мрежа и е получил 11 попадения във вратата си.

В последните си 6 официални мача в Суперетан Лига отборът на Дегерфорш има в актива си 3 победи, 3 равенства и нито една загуба, като са записали 12 гола и са инкасирали 5 попадения.

Йефле

Съставът на гостите от Йефле заема 14-то място в таблицата с 24 точки, постигнати след 6 победи, 6 равенства и 10 загуби от началото на първенството, като в изиграните 22 двубоя има голова разлика 32-43. При визитите си съставът е играл 11 срещи досега, в които е записал 2 победи, 3 равенства и 6 загуби, отбелязал е 13 попадения в противниковата врата и е допуснал 23 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството съставът на GIF е постигнал 2 победи и 4 загуби, при голова разлика 6 вкарани и 16 получени гола.

Дегерфорш - Йефле - преки мачове

В предишните 5 играни двубоя между двата тима, Дегерфорш е спечелил 3 успеха, отбора на Йефле няма записана нито една победа, а в 2 двубоя двата тима са завършили наравно, при общо голово съотношение 10-3. В предишните 2 срещи на своя терен с тима на Йефле, футболистите на Дегерфорш имат 2 победи.

Моментна форма на двата тима в първенството

Отборът на Дегерфорш е с 3 успеха в шампионата на Швеция, а на собствения си терен има победа в последната си среща.

Отборът на гостите допусна загуба в последната си среща в първенството на Швеция, а като гост постигна победа в последния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.36

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.