Обосновани Футболни Прогнози

Тролхетан - Люнгшиле

2 Септември 2024 - 20:00
Тролхетан
Люнгшиле
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.18
1 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за сблъсъка от 21-ия кръг на футболното първенство в Първа Дивизия - Юг на Швеция между тимовете на Тролхетан и Люнгшиле.

Информацията за предстоящия футболен сблъсък:

Тролхетан

Тролхетан са 6-ти в таблицата с временното подреждане с 28 точки, събрани след 7 победи, 7 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 19 срещи са реализирали 31 попадения в противниковата врата и са инкасирали 26 попадения в своята мрежа. На собствения си терен тимът е изиграл 9 двубоя досега, в които е записал 5 победи, едно равенство и 3 загуби, отбелязал е 14 гола във вратата на гостуващите тимове и е позволил да му вкарат 11 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Първа Дивизия - Юг играчите на Тролхетан са постигнали 2 победи, 3 равенства и една загуба, при обща голова разлика 10-9.

Люнгшиле

Гостуващият отбор на Люнгшиле се намира на 15-то място в класирането с актив от 16 точки, постигнати след 4 победи, 4 равенства и 11 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 19 двубоя е вкарал 19 гола във вратата на съперниците си и е инкасирал 36 попадения във вратата си. На чужд терен съставът е играл 9 двубоя, в които има 3 победи и 6 загуби, при обща голова разлика 10-15.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът на Люнгшиле е постигнал 1 равенство и 5 загуби и нямат нито една победа, при голова разлика 2-13.

Тролхетан - Люнгшиле - директни срещи

В предишните 5 играни срещи между двата противника, Тролхетан има постигнати 2 успеха, Люнгшиле не е записал нито една победа, а 3 двубоя са завършили с равенство, при обща голова разлика 14-6. В предишните 2 мача пред своите привърженици срещу състава на Люнгшиле, футболистите на Тролхетан нямат победа и 2 равенства.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Съставът на Тролхетан постигна равенство в последния си мач в Швеция, а при домакинствата си е в серия от 2 последователни успеха.

Тимът на гостите от Люнгшиле е с 2 загуби в шампионата на Швеция, а далеч от дома е в серия от 3 поредни загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.18 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.