Обосновани Футболни Прогнози

Рочдейл - Мейдънхед Юнайтед

10 Септември 2024 - 21:45
Рочдейл
Мейдънхед Юнайтед
Прогноза: 1
Коефициент: 1.67
3 - 1
позната футболни прогнози

Днеска ще се спра на сблъсъка между футболните тимове на Рочдейл и Мейдънхед Юнайтед от 8-ия кръг на настоящият футболен сезон в Англия Национална Лига.

Информацията за днешната футболна среща:

Рочдейл

Рочдейл са 3-ти в таблицата с общ актив от 14 точки, записани след 4 победи, 2 равенства и една загуба през сезона, като в изиграните общо 7 двубоя имат положителна голова разлика 10-2. На своя терен Рочдейл е изиграл 3 срещи, в които има една победа, 2 равенства и все още няма загуба у дома, при голова разлика 4-1.

В предишните си 6 официални мача в Национална Лига съставът на Рочдейл има на сметката си 3 победи, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика 7 вкарани и 2 получени гола.

Мейдънхед Юнайтед

Тимът на гостите от Мейдънхед Юнайтед е 21-ви в класирането с общ актив от 5 точки, постигнати след една победа, 2 равенства и 4 загуби от старта на първенството, като в изиграните 7 срещи е вкарал 8 попадения във вратата на съперниците си и е допуснал 11 гола в собствената мрежа. При визитите си тимът е изиграл 3 срещи, в които е записал едно равенство и 2 загуби и все още не е постигнал нито една победа навън, вкарал е 4 попадения в противниковата врата и е получил 6 попадения във вратата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Мейдънхед Юнайтед са постигнали 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика вкарани 8 гола и получени 9 гола.

Рочдейл - Мейдънхед Юнайтед - директни мачове

В предишните 2 играни сблъсъка между двата състава, Рочдейл е постигнал една победа, отбора на Мейдънхед Юнайтед не е спечелил нито една победа, а 1 среща е завършил реми, при обща голова разлика 3-2. В последната среща у дома с състава на Мейдънхед Юнайтед, Домакините от Рочдейл са записали една победа.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Съставът на Рочдейл е с 3 поредни успеха в Англия, а на собствения си терен постигна победа в последния си мач.

Съставът на гостите постигна равенство в последния кръг в шампионата на Англия, а при визитите си има загуба в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.67 Резултат: 3 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.