Обосновани Футболни Прогнози

Хебър Пазарджик - Берое

1 Септември 2024 - 19:15
Хебър Пазарджик
Берое
Прогноза: 2
Коефициент: 1.90
3 - 1
непозната футболни прогнози

Днеска ще се проведе футболния сблъсък между съставите на Хебър Пазарджик и Берое от 7-ия кръг на футболното първенство в Първа ПФЛ на България.

Но нека да разгледаме фактите за предстоящия двубой:

Хебър Пазарджик

Играчите на тима домакин са на 15-та позиция в класирането само с една записана точка, след 1 равенство и 5 загуби от началото на сезона, като все още гони първата си победа, като в изиграните общо 6 двубоя имат голова разлика 3-10. Пред своите горещи привърженици отборът има 3 мача, в които е записал 1 равенство и 2 загуби и все още са без победа у дома, вкарал е един гол във вратата на противниците си и е допуснал 4 попадения в своята врата.

В последните си 6 официални мача в Първа ПФЛ играчите на Хебър Пазарджик имат записани 1 равенство и 5 загуби и нямат нито една победа, при голова разлика 3-10.

Берое

Отборът на гостите от Берое е 7-ми в таблицата със събрани 10 точки, събрани след 3 победи, едно равенство и 2 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 6 срещи е успял да вкара 4 гола в противниковата врата и е допуснал 4 гола в мрежата си. При визитите си съставът е изиграл 3 мача до момента, в които има само победи, вкарал е 4 гола във вратата на противниците си и е допуснал едва едно попадение в собствената мрежа.

В последните си 6 официални мача в Първа ПФЛ играчите на Беройци са записали 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 4 гола и получени 4 гола.

Хебър Пазарджик - Берое - директни двубои

В предишните 4 срещи между двата състава, тимът на Хебър Пазарджик е постигнал 2 успеха, отбора на Берое има записанa една победа, а в 1 среща двата противника са завършили наравно, при общо голово съотношение 5-3. В последните 2 мача пред своите фенове с Берое, футболистите на Хебър Пазарджик имат една победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Съставът на домакините от Хебър Пазарджик е с 3 последователни поражения в шампионата, а на собствения си терен има неуспех в последната си среща.

Тимът на гостите от Берое допусна неуспех в предишния кръг в България, а при гостуванията си е в серия от 3 последователни успеха.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.90 Резултат: 3 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.