Обосновани Футболни Прогнози

Акрингтън Стенли - Крю Александра

14 Септември 2024 - 17:00
Акрингтън Стенли
Крю Александра
Прогноза: X2
Коефициент: 1.62
0 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния мач между футболните тимове на Акрингтън Стенли и Крю Александра от 6-ия кръг на шампионата във Втора Лига на Англия.

Но нека да разгледаме статистиката за днешния футболен двубой:

Акрингтън Стенли

Футболистите на домакините от Акрингтън Стенли са 23-ти в таблицата с временното подреждане с общ сбор от 2 точки, след 2 равенства и 3 загуби от започването на първенството, като все още гони първата си победа, като в изиграните 5 мача са реализирали 6 попадения и са инкасирали 13 попадения в мрежата си. Като домакин съставът е изиграл 2 двубоя до момента, в които има 2 равни срещи, при голова разлика 4-4.

В последните си 6 мача в първенството футболистите на Акрингтън Стенли имат в актива си една победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 10 вкарани и 14 получени гола.

Крю Александра

Тимът на гостите от Крю Александра е на 14-та позиция във временното подреждане с актив от 7 точки, постигнати след 2 победи, 1 равенство и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 5 двубоя е успял да вкара 3 попадения във вратата на съперниците си и е допуснал 7 попадения във вратата си. На чужд терен отборът е изиграл 2 двубоя досега, в които има една победа и една загуба, вкарал е 2 попадения в противниковата мрежа и е получил 2 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Втора Лига футболистите на Крю Александра имат на сметката си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са записали 4 гола и са им вкарали 8 гола.

Акрингтън Стенли - Крю Александра - преки двубои

В предишните 5 сблъсъка между двата отбора, Акрингтън Стенли има спечелени 3 успеха, тима на Крю Александра няма нито една победа, а в 2 двубоя двата състава са си разделили точките, при обща голова разлика 9-5. В последните 2 срещи у дома срещу Крю Александра, футболистите на Акрингтън Стенли имат една победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Тимът на домакините от Акрингтън Стенли има загуба в последната си среща в шампионата, а при домакинствата си е с 2 равенствa.

Тимът на Крю Александра е с 2 успеха в първенството на Англия, а като гост има победа в последната си среща.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.62 Резултат: 0 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.