Обосновани Футболни Прогнози

Портадаун - Коулрейн

17 Септември 2024 - 21:45
Портадаун
Коулрейн
Прогноза: 2
Коефициент: 1.88
2 - 2
непозната футболни прогнози

Днеска вниманието ми бе привлечено от сблъсъка от 7-ия кръг на настоящият футболен сезон в Премиършип на Северна Ирландия между футболните състави на Портадаун и Коулрейн.

Информацията за днешния двубой:

Портадаун

Домакините са 8-ми в класирането с актив от 8 точки, постигнати след 2 победи, 2 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 6 мача имат голова разлика 8-8. На собствения си стадион Шамрок Парк Портадаун е изиграл 3 мача до момента, в които има една победа, 1 равенство и една загуба, при голова разлика 5-5.

В предишните си 6 срещи в първенството съставът на Портс има в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика вкарани 8 гола и получени 8 гола.

Коулрейн

Тимът на гостите от Коулрейн заема 6-та позиция в класирането с актив от 9 точки, от 2 победи, 3 равенства и 1 загуба през сезона, като в изиграните общо 6 срещи има положителна голова разлика 9-7. На чужд терен отборът има 2 мача досега, в които има 2 поредни равенства, при обща голова разлика 1-1.

В последните си 6 официални двубоя в Премиършип съставът на Коулрейн е записал 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, като са вкарали 9 попадения и са допуснали 7 гола.

Портадаун - Коулрейн - директни двубои

В последните 5 играни сблъсъка между двата съперника, тимът на Портадаун има постигнатa 1 победа, състава на Коулрейн е постигнал 3 успеха, а в 1 среща двата съперника са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 3-10. В предишните 2 срещи на своя терен с състава на Коулрейн, футболистите на Портадаун са записали 1 победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата противника в първенството

Съставът на Портадаун е с 2 поредни успеха в Северна Ирландия, а на своя стадион постигна успех в последната си среща.

Съставът на гостите има победа в последния си двубой в Северна Ирландия, а далеч от дома е с 3 равни срещи.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.88 Резултат: 2 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.