Обосновани Футболни Прогнози

Торпедо Москва - Арсенал Тула

9 Септември 2024 - 19:00
Торпедо Москва
Арсенал Тула
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.30
2 - 2
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за двубоя от поредния кръг на текущият футболен сезон в Първа Лига на Русия между футболните отбори на Торпедо Москва и Арсенал Тула.

Време е да предоставя информация за предстоящия футболен сблъсък:

Торпедо Москва

Домакините са 3-ти в класирането с общ актив от 16 точки, след 4 победи и 4 равенства, като отбора все още не е допуснал загуба от старта на сезона, като в изиграните 8 срещи имат голова разлика 12-5. Като домакин Торпедо Москва е изиграл 4 срещи досега, в които е записал 2 победи, 2 равенства и нито 1 загуба у дома, вкарал е 8 гола в мрежата на своите гости и е позволил да му вкарат 3 попадения във вратата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Първа Лига съставът на Торпедо Москва има в актива си 3 победи, 3 равенства и нито една загуба, при обща голова разлика вкарани 7 гола и получени 4 гола.

Арсенал Тула

Съставът на гостите от Арсенал Тула е втори в таблицата с временното подреждане с актив от 18 точки, след 5 победи и 3 равенства, като състава все още няма загуба от началото на първенството, като в изиграните 8 срещи е вкарал 7 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 2 гола в мрежата си. При гостуванията си съставът има 2 срещи досега, в които е записал една победа, 1 равенство и нито една загуба навън, при голова разлика 1-0.

В предишните си 6 официални мача в Първа Лига играчите на Арсенал Тула са постигнали 3 победи, 3 равенства и нито 1 загуба, при голова разлика 5-2.

Торпедо Москва - Арсенал Тула - директни срещи

В предишните 4 мача между двата противника, отборът на Торпедо Москва има постигнатa една победа, Арсенал Тула също има записанa една победа, а 2 мача са завършили с равен резултат, при общо голово съотношение 4-3. В предишните 2 срещи на своя терен с тима на Арсенал Тула, играчите на Торпедо Москва имат една победа и едно равенство.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Тимът на домакините от Торпедо Москва има успех в предишната си среща в Русия, а при домакинствата си стигна до равенство в последната си среща.

Тимът на Арсенал Тула постигна успех в последния си двубой в първенството на Русия, а като гост постигна равенство в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.30 Резултат: 2 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.