Обосновани Футболни Прогнози

Орхус - Силкеборг

15 Септември 2024 - 15:00
Орхус
Силкеборг
Прогноза: 1
Коефициент: 1.60
1 - 1
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се проведе сблъсъка от 8-ия кръг на текущото първенство в Суперлига на Дания между футболните тимове на Орхус и Силкеборг.

Стига приказки време е за фактите за днешния двубой:

Орхус

Футболистите на домакините са 2-ри в класирането с 16 точки, от 5 победи, едно равенство и една загуба през сезона, като в изиграните общо 7 мача са реализирали 21 гола в противниковата врата и са инкасирали 7 гола в мрежата си. У дома Орхус е изиграл 4 двубоя, в които е записал 3 победи, 1 равенство и все още няма загуба у дома, реализирал е 14 попадения във вратата на гостуващите състави и е получил 4 гола в мрежата си.

В последните си 6 мача в първенството футболистите на GF имат на сметката си 5 победи и една загуба, при голова разлика 20-6.

Силкеборг

Гостуващият тим на Силкеборг е 3-ти в таблицата с временното подреждане с актив от 15 точки, след 5 победи и 2 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 7 срещи е вкарал 15 попадения в противниковата врата и е допуснал 9 попадения в своята мрежа. Като гост тимът е играл 3 двубоя до момента, в които е записал 2 победи и 1 загуба, реализирал е 6 гола в противниковата врата и е допуснал 3 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Суперлига съставът на SiF е постигнал 4 победи и 2 загуби, при голова разлика 14-9.

Орхус - Силкеборг - преки двубои

В предишните 5 двубоя между двата състава, отборът на Орхус е записал една победа, отбора на Силкеборг също е записал една победа, а 3 двубоя са завършили наравно, при общо голово съотношение 5-5. В последните 2 срещи пред своите привърженици срещу тима на Силкеборг, футболистите на Орхус нямат победа и 2 равенства.

Текуща форма на двата тима в първенството

Отборът на домакините от Орхус е с 5 поредни победи в първенството, а у дома е в серия от 3 поредни успеха.

Отборът на гостите допусна загуба в предишния кръг в Дания, а на чужд терен е в серия от 2 последователни успеха.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.60 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.