Обосновани Футболни Прогнози

Дижон - Париж 13 Атлетико

13 Септември 2024 - 20:30
Дижон
Париж 13 Атлетико
Прогноза: 1
Коефициент: 1.65
2 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за двубоя от 5-ия кръг на настоящият сезон в Франция в Лига Национал между съставите на Дижон и Париж 13 Атлетико. Дижон излизат срещу гостуващите играчи на Париж 13 Атлетико на своя стадион.

Време е да предоставя информация за предстоящия двубой:

Дижон

Футболистите на състава домакин са 17-ти в класирането само с една спечелена точка, след 1 равенство и 2 загуби от старта на шампионата, като все още не е записал нито една победа до момента, като в изиграните общо 3 мача са вкарали 1 попадения и са получили 3 попадения в своята мрежа. Като домакин отборът е играл 1 двубой до момента, в който има една загуба, като все още не се е разписал в противниковата врата и е позволил да му отбележат едно попадение в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Дижон имат на сметката си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са вкарали в мрежата на своите съперници 9 попадения и са инкасирали 5 попадения от противниковите отбори.

Париж 13 Атлетико

Гостуващият тим на Париж 13 Атлетико е 14-ти в класирането със събрани 3 точки, след 3 равенства и една загуба от започването на първенството, като все още не е записал нито една победа до момента, като в изиграните общо 4 срещи има отрицателна голова разлика 3-5. Като гост отборът е изиграл 2 двубоя, в които има 1 равенство и 1 загуба и все още не е постигнал нито една победа навън, вкарал е само едно попадение в противниковата мрежа и е допуснал 3 гола във вратата си.

В последните си 6 официални срещи в Лига Национал отборът на Париж 13 Атлетико има в актива си 3 равенства и 3 загуби и не са постигнали нито една победа, при голова разлика 5 вкарани и 9 получени гола.

Дижон - Париж 13 Атлетико - преки срещи

.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Отборът на домакините постигна реми в последната си среща в шампионата на Франция, а на своя стадион има неуспех в предишния си мач.

Съставът на гостите е в серия от 3 ремита в Франция, а при гостуванията си стигна до равенство в последния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.65 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.