Обосновани Футболни Прогнози

Лозана Спорт - Лугано

18 Септември 2024 - 20:30
Лозана Спорт
Лугано
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.50
 

Днешната прогноза е за футболния сблъсък от 7-ия кръг на настоящият сезон в Суперлигата на Швейцария между футболните отбори на Лозана Спорт и Лугано.

Предоставям факти и статистика за предстоящата футболна среща:

Лозана Спорт

Играчите на отбора домакин са 10-ти в таблицата с временното подреждане с 4 точки, събрани след 1 победа, 1 равенство и 3 загуби през сезона, като в изиграните 5 мача са вкарали 7 гола в противниковата врата и са позволили да им вкарат 13 гола в своята мрежа. На собствения си терен Лозана Спорт е изиграл 2 срещи, в които има 1 победа и 1 загуба, вкарал е 6 гола в противниковата врата и е получил 6 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Суперлига съставът на Лозана Спорт има на сметката си 1 победа, едно равенство и 4 загуби, при обща голова разлика вкарани 7 гола и получени 15 гола.

Лугано

Гостуващият състав на Лугано заема 7-ма позиция в таблицата с временното класиране с актив от 10 точки, постигнати след 3 победи, едно равенство и една загуба през сезона, като в изиграните 5 срещи има положителна голова разлика 10-7. Навън отборът е играл един двубой, в който е записал 1 победа, реализирал е 2 попадения във вратата на съперниците си и е получил един гол в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството съставът на Лугано има записани 4 победи, 1 равенство и една загуба, като са записали 12 попадения и са получили 7 попадения.

Лозана Спорт - Лугано - преки срещи

В предишните 5 сблъсъка между двата противника, Лозана Спорт има постигнати 2 победи, а състава на Лугано има постигнати 3 победи, при обща голова разлика 9-9. В предишните 2 срещи у дома с отбора на Лугано, Домакините от Лозана Спорт имат 2 победи.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Отборът на домакините от Лозана Спорт постигна реми в последната си среща в Швейцария, а на собствения си стадион има загуба в предишната си среща.

Отборът на Лугано стигна до равенство в последния си мач в шампионата на Швейцария, а на чужд терен е с 2 последователни победи.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.50

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.