Обосновани Футболни Прогнози

Форест Грийн Роувърс - Олтринкам

26 Август 2024 - 17:00
Форест Грийн Роувърс
Олтринкам
Прогноза: 1
Коефициент: 2.05
2 - 1
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се състои футболната среща между футболните състави на Форест Грийн Роувърс и Олтринкам от поредния кръг на шампионата в Англия в Национална Лига.

Накратко малко факти и статистика за днешния футболен двубой:

Форест Грийн Роувърс

Форест Грийн Роувърс са 12-ти във временното подреждане с актив от 5 точки, постигнати след 1 победа, 2 равенства и една загуба от започването на шампионата, като в изиграните 4 мача са отбелязали 7 гола във вратата на съперниците си и са инкасирали 4 попадения във вратата си. У дома Форест Грийн Роувърс все още няма изиграна среща до момента, при голова разлика 0-0.

В предишните си 6 срещи в първенството играчите на Форест Грийн Роувърс имат в актива си една победа, 4 равенства и 1 загуба, при голова разлика 11-8.

Олтринкам

Отборът на гостите от Олтринкам заема 11-то място в класирането с 6 точки, след 2 победи и 2 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 4 срещи има голова разлика 2-6. Като гост съставът е изиграл 2 срещи досега, в които има една победа и 1 загуба, при голова разлика 1-5.

В предишните си 6 официални мача в Национална Лига отборът на Олтринкам има в актива си 4 победи и 2 загуби, като са вкарали 5 попадения и са инкасирали 6 попадения.

Форест Грийн Роувърс - Олтринкам - директни двубои

В последните 5 изиграни мача между двата противника, отборът на Форест Грийн Роувърс има постигнати 3 победи, състава на Олтринкам няма записана нито 1 победа, а в 2 срещи двата съперника са завършили наравно, при общо голово съотношение 7-3. В предишните 2 двубоя на своя стадион с отбора на Олтринкам, футболистите на Форест Грийн Роувърс имат една победа и едно равенство.

Моментна форма на двата състава в първенството

Отборът на Форест Грийн Роувърс записа реми в предишния си двубой в шампионата, а на собствения си стадион стигна до равенство в предишната си среща.

Отборът на гостите от Олтринкам допусна поражение в предишния кръг в първенството, а далеч от дома има успех в предишния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.05 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.