Обосновани Футболни Прогнози

Стал Жешов - Одра Ополе

24 Август 2024 - 18:00
Стал Жешов
Одра Ополе
Прогноза: 1
Коефициент: 1.70
2 - 2
непозната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболния мач от 7-ия кръг на сезона в Първа Лига на Полша между футболните отбори на Стал Жешов и Одра Ополе.

Факти и статистика за предстоящата среща:

Стал Жешов

Стал Жешов са 2-ри в таблицата с временното подреждане с актив от 15 точки, след 5 победи и една загуба от старта на първенството, като в изиграните 6 срещи имат положителна голова разлика 13-4. Като домакин тимът на Стал Жешов е изиграл 3 срещи досега, в които е записал 3 успеха, при обща голова разлика 6-0.

В предишните си 6 мача в първенството тимът на Стал Жешов има записани 5 победи и 1 загуба, при обща голова разлика 13-4.

Одра Ополе

Отборът на гостите от Одра Ополе е 11-ти във временното подреждане с 7 точки, записани след 2 победи, 1 равенство и 3 загуби през сезона, като в изиграните 6 мача има отрицателна голова разлика 7-9. Навън съставът има 2 двубоя, в които е записал 1 равенство и една загуба и все още са без победа навън, като все още не е успял да се разпише в противниковата мрежа и е позволил да му отбележат 3 гола в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството играчите на Одра Ополе имат на сметката си 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 7-9.

Стал Жешов - Одра Ополе - директни двубои

В последните 4 изиграни двубоя между двата съперника, тимът на Стал Жешов е спечелил една победа, тима на Одра Ополе е записал 2 победи, а в един сблъсък двата противника са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 7-10. В предишните 2 срещи у дома с тима на Одра Ополе, футболистите на Стал Жешов са постигнали 1 победа и една загуба.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Съставът на домакините е в серия от 4 последователни успеха в шампионата, а на собствения си терен е с 3 успеха.

Тимът на гостите постигна победа в предишния си двубой в Полша, а като гост записа равенство в предишния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.70 Резултат: 2 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.