Обосновани Футболни Прогнози

Шелбърн - Бохемианс

23 Август 2024 - 21:45
Шелбърн
Бохемианс
Прогноза: 1
Коефициент: 2.00
1 - 1
непозната футболни прогнози

Днес ще се изиграе футболната среща от 28-ия кръг на настоящето първенство във Висшата Дивизия на Ирландия между футболните състави на Шелбърн и Бохемианс.

Факти и данни за днешния футболен сблъсък:

Шелбърн

Шелбърн са първи в класирането с актив от 48 точки, от 13 победи, 9 равенства и 4 загуби от започването на сезона, като в изиграните 26 двубоя имат голова разлика 29-17. У дома тимът е изиграл 13 срещи досега, в които е записал 7 победи, 4 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 13-7.

В последните си 6 официални срещи в Висша Дивизия футболистите на Шелбърн са записали 3 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика 6-3.

Бохемианс

Гостуващият състав на Бохемианс е 8-ми в класирането с актив от 28 точки, натрупани след 7 победи, 7 равенства и 11 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 25 мача е отбелязал 27 гола и е инкасирал 32 попадения в мрежата си. Навън отборът има 12 срещи до момента, в които има 4 победи, 3 равенства и 5 загуби, при обща голова разлика 14-14.

В последните си 6 двубоя в първенството съставът на Бохемианс има на сметката си 4 равенства и 2 загуби и са без победа, при голова разлика вкарани 6 гола и получени 9 гола.

Шелбърн - Бохемианс - директни двубои

В предишните 5 срещи между двата състава, Шелбърн има записанa 1 победа, отбора на Бохемианс също е записал 1 победа, а 3 двубоя са завършили реми, при общо голово съотношение 5-4. В предишните 2 двубоя пред своите привърженици с тима на Бохемианс, играчите на Шелбърн нямат победа, едно равенство и една загуба.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Отборът на домакините от Шелбърн има неуспех в последния кръг в първенството на Ирландия, а на собствения си стадион стигна до реми в предишния си мач.

Отборът на Бохемианс има неуспех в предишния кръг в шампионата на Ирландия, а като гост е с 3 поредни равенствa.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.00 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.