Обосновани Футболни Прогнози

Лиепая - ФШ Йелгава

10 Август 2024 - 18:00
Лиепая
ФШ Йелгава
Прогноза: 1
Коефициент: 1.67
3 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за сблъсъка между футболните тимове на Лиепая и ФШ Йелгава от 26-ия кръг на футболния сезон в Латвия в турнира Вирслига.

Стига приказки време е за статистиката за днешната футболна среща:

Лиепая

Домакините от Лиепая заемат 10-то място в таблицата с временното класиране със събрани 16 точки, след 3 победи, 7 равенства и 15 загуби през сезона, като в изиграните общо 25 двубоя са вкарали 16 попадения във вратата на съперниците си и са инкасирали 44 попадения в собствената мрежа. На собствения си терен тимът е изиграл 14 двубоя до момента, в които е записал 2 победи, 3 равенства и 9 загуби, отбелязал е 9 гола в противниковата мрежа и е получил 25 гола в своята мрежа.

В последните си 6 двубоя в първенството футболистите на Лиепая имат записани 1 равенство и 5 загуби и са без победа, като са разписали в противниковата мрежа 2 попадения и са допуснали 14 попадения от своите съперници.

ФШ Йелгава

Гостуващият отбор на ФШ Йелгава се намира на 9-та позиция във временното подреждане с 16 точки, натрупани след 4 победи, 4 равенства и 17 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 25 двубоя има отрицателна голова разлика 16-60. При визитите си отборът има 12 мача до момента, в които има 2 победи и 10 загуби, при обща голова разлика 7-37.

В предишните си 6 официални срещи в Вирслига отборът на ФШ Йелгава е записал 1 победа, едно равенство и 4 загуби, като са вмъкнали на противника си 3 гола и са им вкарали 20 гола.

Лиепая - ФШ Йелгава - преки двубои

В последните 5 играни срещи между двата състава, Лиепая няма нито една победа, отбора на ФШ Йелгава има постигнати 3 успеха, а 2 мача са завършили реми, при обща голова разлика 5-8. В предишните 2 срещи у дома срещу състава на ФШ Йелгава, Домакините от Лиепая нямат победа, едно равенство и 1 загуба.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Отборът на домакините има неуспех в предишната си среща в Латвия, а при домакинствата си има загуба в предишния си двубой.

Тимът на гостите е в серия от 4 поредни загуби в Латвия, а при визитите си е с 4 поредни загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.67 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.