Обосновани Футболни Прогнози

КФУМ Осло - Тромсьо

18 Август 2024 - 18:00
КФУМ Осло
Тромсьо
Прогноза: 1
Коефициент: 2.20
0 - 1
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се състои футболния сблъсък между КФУМ Осло и Тромсьо от 19-ия кръг на настоящето футболно първенство в Елитсериен на Норвегия.

Стига приказки време е за статистиката за днешния сблъсък:

КФУМ Осло

Играчите на домакините от КФУМ Осло са 6-ти в таблицата с 26 точки, от 6 победи, 8 равенства и 4 загуби от започването на първенството, като в изиграните 18 мача имат положителна голова разлика 24-23. На домашна сцена съставът е изиграл 9 мача до момента, в които е записал една победа, 5 равенства и 3 загуби, отбелязал е 9 попадения във вратата на съперниците си и е получил 14 попадения в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството футболистите на КФУМ Осло имат записани 3 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика 8 вкарани и 6 получени гола.

Тромсьо

Гостуващият състав на Тромсьо е 13-ти във временното подреждане с 18 точки, записани след 5 победи, 3 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните общо 18 срещи има отрицателна голова разлика 18-25. Далеч от дома отборът е играл 8 двубоя, в които е записал 2 победи, 2 равенства и 4 загуби, отбелязал е 4 гола във вратата на своите домакини и е допуснал 9 попадения във вратата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството съставът на Тромсьо е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 4 гола и получени 4 гола.

КФУМ Осло - Тромсьо - преки срещи

В последната среща между двата състава, тимът на КФУМ Осло има спечеленa една победа, а състава на Тромсьо няма нито 1 победа.

Моментна форма на двата състава в първенството

Съставът на домакините има победа в последния кръг в шампионата на Норвегия, а у дома има успех в последния си мач.

Съставът на Тромсьо има поражение в предишната си среща в шампионата, а на чужд терен има поражение в предишния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.20 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.