Обосновани Футболни Прогнози

ЮЯК Ювяскюля - Вааякоски Ювяскюля

16 Август 2024 - 19:00
ЮЯК Ювяскюля
Вааякоски Ювяскюля
Прогноза: 1
Коефициент: 1.30
3 - 1
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се спра на футболния сблъсък между футболните отбори на ЮЯК Ювяскюля и Вааякоски Ювяскюля от 20-ия кръг на текущият шампионат във Финландия в турнира Икьонен.

Факти и статистика за днешната среща:

ЮЯК Ювяскюля

Домакините от ЮЯК Ювяскюля са 6-ти в класирането с 25 точки, от 6 победи, 7 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 19 срещи имат отрицателна голова разлика 28-33. У дома отборът е играл 9 мача до момента, в които е записал една победа, 4 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 10-18.

В предишните си 6 официални двубоя в Икьонен отборът на ЮЯК Ювяскюля е записал една победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 4 гола и получени 9 гола.

Вааякоски Ювяскюля

Тимът на гостите от Вааякоски Ювяскюля се намира на 12-то място в класирането с 9 точки, от 2 победи, 3 равенства и 14 загуби през сезона, като в изиграните общо 19 срещи е отбелязал 24 попадения и е позволил да му вкарат 49 гола в своята мрежа. Като гост отборът е играл 9 двубоя, в които има 9 поражения, при обща голова разлика 10-28.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството отборът на Вааякоски Ювяскюля има в актива си 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 7-13.

ЮЯК Ювяскюля - Вааякоски Ювяскюля - преки двубои

В предишният мач между двата тима, тимът на ЮЯК Ювяскюля е записал една победа, а отбора на Вааякоски Ювяскюля няма нито една победа.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Тимът на ЮЯК Ювяскюля стигна до равенство в последния кръг в първенството, а на своя стадион има загуба в предишния си мач.

Тимът на Вааякоски Ювяскюля стигна до равенство в предишния кръг в шампионата, а като гост е с 4 поредни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.30 Резултат: 3 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.