Обосновани Футболни Прогнози

Нутоден - Викинг Ставангер 2

19 Август 2024 - 19:00
Нутоден
Викинг Ставангер 2
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
1 - 1
позната футболни прогнози

Като днешна прогноза мисля да се спра на сблъсъка между съставите на Нутоден и Викинг Ставангер 2 от поредния кръг на шампионата в Норвегия в турнира Втора Дивизия - Група 1.

Предоставям по-интересните факти и статистика за предстоящия сблъсък:

Нутоден

Играчите на състава домакин са 10-ти в класирането със събрани 19 точки, постигнати след 5 победи, 4 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 16 двубоя са вкарали 17 попадения и са получили 24 гола в мрежата си. Като домакин Нутоден е изиграл 7 срещи до момента, в които е записал 3 равенства и 4 загуби и все още не е постигнал нито една победа у дома, при голова разлика 3-10.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Нутоден имат записани 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 4 гола и получени 8 гола.

Викинг Ставангер 2

Гостуващият състав на Викинг Ставангер 2 заема 9-то място в таблицата със събрани 21 точки, натрупани след 6 победи, 3 равенства и 7 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 16 мача е успял да отбележи 33 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 29 гола в мрежата си. На чужд терен съставът има 8 мача досега, в които има 2 победи, 2 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 12-13.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Викинг Ставангер 2 са постигнали 1 равенство и 5 загуби и нямат нито една победа, при обща голова разлика 8-15.

Нутоден - Викинг Ставангер 2 - директни срещи

В последната среща между двата съперника, тимът на Нутоден има постигнатa една победа, а отбора на Викинг Ставангер 2 не е спечелил нито 1 победа.

Текуща форма на двата противника в първенството

Съставът на домакините постигна равенство в последния кръг в шампионата, а у дома е с 3 загуби.

Съставът на гостите от Викинг Ставангер 2 е в серия от 4 последователни поражения в първенството, а като гост е с 3 последователни поражения.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.