Обосновани Футболни Прогнози

Осане - Олесунд

20 Август 2024 - 20:00
Осане
Олесунд
Прогноза: X2
Коефициент: 1.33
2 - 0
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се изиграе футболния двубой между съставите на Осане и Олесунд от 20-ия кръг на текущият футболен шампионат в Норвегия в турнира Първа Дивизия.

Накратко факти и статистика за днешната футболна среща:

Осане

Осане са 14-ти в таблицата с актив от 17 точки, натрупани след 4 победи, 5 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните 18 двубоя са реализирали 24 попадения и са инкасирали 33 попадения в своята мрежа. На своя терен Осане е изиграл 9 мача, в които има 2 победи, 4 равенства и 3 загуби, реализирал е 11 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 19 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Първа Дивизия играчите на Осане са постигнали 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, като са вкарали в вратата на съперниците си 12 попадения и са получили 12 попадения от играчите на съперниците си.

Олесунд

Тимът на гостите от Олесунд е 13-ти в класирането с общ актив от 18 точки, от 5 победи, 3 равенства и 10 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 18 срещи има отрицателна голова разлика 23-34. При гостуванията си тимът има 8 срещи, в които има 3 победи, 1 равенство и 4 загуби, реализирал е 9 попадения във вратата на приемащите го състави и е допуснал 12 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 мача в първенството играчите на AaFK са постигнали 3 победи и 3 загуби, при обща голова разлика 8-9.

Осане - Олесунд - директни двубои

В предишните 5 изиграни срещи между двата състава, Осане няма постигната нито една победа, а отбора на Олесунд има спечелени 5 успеха, при обща голова разлика 4-16. В последните 2 мача на своя терен с тима на Олесунд, играчите на Осане нямат победа и 2 загуби.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Съставът на домакините от Осане има неуспех в последния кръг в шампионата на Норвегия, а на собствения си стадион има поражение в последната си среща.

Отборът на гостите от Олесунд е в серия от 3 поредни победи в Норвегия, а като гост е в серия от 2 поредни победи.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.33 Резултат: 2 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.