Обосновани Футболни Прогнози

Акранес - Гриндавик

22 Май 2017 - 22:15
Акранес
Гриндавик
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
2 - 3
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за двубоя от 4-ия кръг на футболния шампионат в Исландия в турнира Висша Лига между отборите на Акранес и Гриндавик. Футболистите на Акранес приемат на Акранесвьолур гостуващия отбор на Гриндавик.

Но стига общи приказки време е за статистиката за днешния мач:

Акранес

Акранес са 11-ти в класирането с нула точки след 3 поредни загуби на старта на новия футболен сезон, като в изиграните 3 двубоя имат голова разлика 5-10. На домашна сцена отборът на Акранес е играл 2 срещи до момента, в които има 2 загуби,, при обща голова разлика 4-8.

В последните си 6 срещи в първенството футболистите на Акранес са записали една победа и 5 загуби, при обща голова разлика 7-14.

Гриндавик

Тимът на гостите от Гриндавик е 6-ти във временното класиране с 4 точки, след една победа, едно равенство и една загуба през сезона, като в изиграните 3 срещи има голова разлика 5-6. При визитите си съставът е играл един мач досега, в който има 1 победа, при голова разлика 2-1.

В последните си 6 официални двубоя в Висша Лига съставът на Гриндавик има записани 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 10 гола и получени 14 гола.

Акранес - Гриндавик - преки срещи

В последните 5 срещи между двата състава, Акранес е постигнал 2 успеха, отбора на Гриндавик е записал 1 победа, а 2 срещи са завършили реми, при общо голово съотношение 8-7. В предишните 2 срещи на своя терен с състава на Гриндавик, Домакините от Акранес са записали 1 победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата състава в първенството

Съставът на домакините е с 4 поражения в шампионата на Исландия, а на своя стадион е с 2 последователни загуби.

Съставът на гостите има неуспех в последния си мач в Исландия, а на чужд терен постигна победа в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 2 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.