Обосновани Футболни Прогнози

Виченца - Тернана

6 Май 2017 - 16:00
Виченца
Тернана
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
0 - 1
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за сблъсъка между отборите на Виченца и Тернана от поредния кръг на футболния сезон в Италия в турнира Серия Б. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу Тернана на домашния си стадион.

Време е да предоставя информация за предстоящия футболен мач:

Виченца

Бяло-червените са на 19-то място във временното класиране с актив от 41 точки, постигнати след 9 победи, 14 равенства и 16 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 39 мача имат голова разлика 33-48. На своя стадион тимът на Виченца има 19 срещи, в които има 4 победи, 9 равенства и 6 загуби, вкарал е 15 гола в противниковата врата и е получил 18 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Серия Б съставът на Виченца има записани 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 6 гола и получени 6 гола.

Тернана

Тимът на гостите от Тернана се намира на 20-та позиция във временното класиране с актив от 40 точки, постигнати след 10 победи, 10 равенства и 19 загуби през сезона, като в изиграните общо 39 срещи е вкарал 37 попадения и е допуснал 51 гола в мрежата си. Далеч от дома отборът има 19 двубоя досега, в които е записал 1 победа, 6 равенства и 12 загуби, реализирал е 14 попадения в противниковата мрежа и е допуснал 33 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 мача в първенството играчите на Тернана са постигнали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика вкарани 6 гола и получени 5 гола.

Виченца - Тернана - директни срещи

В последните 5 изиграни сблъсъка между двата тима, Виченца има спечелени 3 победи, а отбора на Тернана има записани 2 успеха, при обща голова разлика 6-5. В последните 2 срещи пред своите привърженици срещу тима на Тернана, футболистите на Виченца са постигнали 1 победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Отборът на домакините от Виченца има поражение в последния си мач в Италия, а на своя стадион има победа в предишната си среща.

Отборът на Тернана записа реми в предишната си среща в шампионата, а при гостуванията си допусна загуба в последния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.