Обосновани Футболни Прогнози

Газелек Аячо - Ланс

12 Май 2017 - 21:30
Газелек Аячо
Ланс
Прогноза: X2
Коефициент: 1.25
0 - 4
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за мача между футболните състави на Газелек Аячо и Ланс от поредния кръг на настоящето първенство в Лига 2 на Франция. Футболистите на Газелек Аячо излизат срещу Ланс на Стад Анж Казанова.

Но нека да разгледаме информацията за днешния футболен сблъсък:

Газелек Аячо

Газелек Аячо се намират на 8-мо място във временното подреждане с 51 точки, събрани след 13 победи, 12 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните 36 мача са успели да отбележат 45 попадения във вратата на противниците си и са допуснали 41 попадения в своята мрежа. У дома Газелек Аячо има 18 мача до момента, в които е записал 7 победи, 8 равенства и 3 загуби, при голова разлика 28-20.

В последните си 6 двубоя в първенството отборът на Газелек Аячо има на сметката си 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика вкарани 12 гола и получени 9 гола.

Ланс

Гостуващият отбор на Ланс е 4-ти в класирането с 59 точки, след 16 победи, 11 равенства и 9 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 36 мача е отбелязал 52 гола във вратата на съперниците си и е инкасирал 39 гола в своята мрежа. Като гост отборът е играл 18 срещи до момента, в които има 8 победи, 5 равенства и 5 загуби, отбелязал е 27 попадения във вратата на посрещащите го състави и е допуснал 21 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Ланс са записали 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, като са отбелязали 9 попадения и са инкасирали 8 гола.

Газелек Аячо - Ланс - преки срещи

В предишните 3 играни мача между двата тима, отборът на Газелек Аячо не е спечелил нито една победа, тима на Ланс е постигнал 2 успеха, а в един мач двата отбора са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 2-5. В предишната среща на своя стадион срещу Ланс, футболистите на Газелек Аячо нямат победа и едно равенство.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Съставът на домакините от Газелек Аячо допусна поражение в предишната си среща в Франция, а при домакинствата си има успех в предишния си мач.

Отборът на гостите стигна до реми в последния си мач в първенството, а далеч от дома допусна неуспех в предишния си мач.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.25 Резултат: 0 - 4 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.