Обосновани Футболни Прогнози

Фремад Амагер - Нествед

11 Май 2017 - 19:00
Фремад Амагер
Нествед
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.45
0 - 3
непозната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за сблъсъка от 30-ия кръг на текущият сезон в Дания в Първа Дивизия между футболистите на Фремад Амагер и Нествед. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу играчите на Нествед на своя стадион.

Но нека да разгледаме статистиката за предстоящия футболен мач:

Фремад Амагер

Футболистите на състава домакин са 8-ми в таблицата с временното подреждане с общ сбор от 37 точки, от 9 победи, 10 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните общо 29 срещи имат положителна голова разлика 41-40. У дома тимът на Фремад Амагер има 14 двубоя, в които е записал 7 победи, 2 равенства и 5 загуби, при голова разлика 29-16.

В последните си 6 срещи в първенството футболистите на Фремад Амагер имат в актива си 1 победа, едно равенство и 4 загуби, като са реализирали 9 попадения и са получили 13 попадения.

Нествед

Гостуващият тим на Нествед е 11-ти във временното подреждане с 31 точки, записани след 8 победи, 7 равенства и 14 загуби през сезона, като в изиграните общо 29 мача е вкарал 42 попадения и е допуснал 47 гола в мрежата си. Като гост тимът има 14 мача до момента, в които има 4 победи, 3 равенства и 7 загуби, при обща голова разлика 20-25.

В последните си 6 официални мача в Първа Дивизия съставът на Нествед е постигнал 2 победи, 3 равенства и една загуба, при обща голова разлика 8-6.

Фремад Амагер - Нествед - директни двубои

В предишните 2 мача между двата отбора, отборът на Фремад Амагер е спечелил 1 победа, състава на Нествед няма записана нито една победа, а един мач е завършил при равен резултат, при обща голова разлика 2-1.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Отборът на домакините от Фремад Амагер има победа в последния кръг в шампионата, а на своя стадион има успех в последната си среща.

Отборът на гостите от Нествед има победа в последната си среща в шампионата на Дания, а като гост записа равенство в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.45 Резултат: 0 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.