Обосновани Футболни Прогнози

Бран Берген - Сандефьорд

16 Май 2017 - 19:00
Бран Берген
Сандефьорд
Прогноза: 1
Коефициент: 1.40
5 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за сблъсъка от поредния кръг на футболното първенство в Норвегия в Типелиген между футболните тимове на Бран Берген и Сандефьорд. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион своите футболисти срещу футболистите на Сандефьорд.

Накратко факти и статистика за предстоящия двубой:

Бран Берген

Бран Берген заемат трето място в класирането с 14 точки, събрани след 4 победи, 2 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 8 двубоя са отбелязали 15 гола в противниковата врата и са позволили да им вкарат 7 попадения в своята мрежа. Като домакин отборът е играл 4 мача досега, в които има 3 победи, едно равенство и нито 1 загуба у дома, при голова разлика 11-3.

В предишните си 6 официални двубоя в Типелиген играчите на Бран Берген са записали 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика вкарани 11 гола и получени 6 гола.

Сандефьорд

Съставът на гостите от Сандефьорд е 6-ти във временното класиране с 13 точки, постигнати след 4 победи, едно равенство и 3 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 8 двубоя има голова разлика 12-10. Далеч от дома съставът е изиграл 4 срещи до момента, в които има 2 победи и 2 загуби, при голова разлика 5-4.

В последните си 6 мача в първенството тимът на Момчетата е постигнал 4 победи, едно равенство и една загуба, като са вкарали 11 гола и са получили 5 попадения.

Бран Берген - Сандефьорд - директни срещи

В последните 5 изиграни срещи между двата противника, тимът на Бран Берген е записал 3 успеха, а състава на Сандефьорд е постигнал 2 успеха, при обща голова разлика 9-7. В последните 2 срещи пред своите фенове срещу Момчетата, играчите на Бран Берген са постигнали една победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата състава в първенството

Отборът на Бран Берген постигна победа в последния си мач в първенството, а при домакинствата си постигна победа в последната си среща.

Съставът на гостите е в серия от 2 поредни победи в шампионата, а при визитите си има успех в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.40 Резултат: 5 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.