Обосновани Футболни Прогнози

Брейдаблик Коупавогюр - КА Акурейри

1 Май 2017 - 20:00
Брейдаблик Коупавогюр
КА Акурейри
Прогноза: 1
Коефициент: 1.57
1 - 3
непозната футболни прогнози

Днес ще дам прогноза за двубоя от поредния кръг на сезона в Исландия в Висша Лига между отборите на Брейдаблик Коупавогюр и КА Акурейри. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу КА Акурейри на своя стадион.

Стига приказки време е за информацията за предстоящия футболен двубой:

Брейдаблик Коупавогюр

Брейдаблик Коупавогюр са 5-ти в таблицата с временното класиране с 0 точки от началото на новия шампионат, като са успели да вкарат 0 гола в противниковата врата и са допуснали 0 попадения в мрежата си. На домашна сцена Брейдаблик Коупавогюр все още не е изиграл нито един мач досега, като все още не е реализирал нито едно попадение във вратата на съперниците си и все още не е инкасирал нито един гол в собствената мрежа.

В предишните си 6 мача в първенството футболистите на Брейдаблик Коупавогюр са постигнали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 7 вкарани и 7 получени гола.

КА Акурейри

Тимът на гостите от КА Акурейри е 5-ти в класирането с 0 точки от началото на новия сезон, като е отбелязал 0 гола в противниковата врата и е инкасирал 0 попадения в своята врата. При гостуванията си съставът все още не е изиграл нито един мач досега, като все още не е успял да се разпише в противниковата врата и все още не е инкасирал нито един гол във вратата си.

В последните си 6 официални двубоя в Висша Лига играчите на КА Акурейри имат на сметката си една победа, едно равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 3 вкарани и 11 получени гола.

Брейдаблик Коупавогюр - КА Акурейри - преки мачове

.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Отборът на домакините от Брейдаблик Коупавогюр е в серия от 2 загуби в шампионата, а на своя стадион допусна поражение в последния си мач.

Тимът на КА Акурейри е с 2 последователни поражения в шампионата, а като гост има поражение в последния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.57 Резултат: 1 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.