Обосновани Футболни Прогнози

Дунав Русе - Левски София

21 Май 2017 - 17:30
Дунав Русе
Левски София
Прогноза: X2
Коефициент: 1.33
0 - 1
позната футболни прогнози

Като днешна прогноза ще се спра на футболния мач между отборите на Дунав Русе и Левски София от 8-ия кръг на футболния шампионат в България в Група за Титлата. Треньорът на домакините Веселин Великов извежда своите футболисти срещу Левски София на домашния си терен.

Накратко информацията за днешната футболна среща:

Дунав Русе

Дунав Русе са на 4-та позиция в класирането със събрани 49 точки, от 3 победи, 2 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 7 мача са успели да вкарат 9 попадения в противниковата врата и са получили 9 попадения в собствената мрежа. Като домакин Дунав Русе е играл 3 мача досега, в които има 1 победа, едно равенство и една загуба, при голова разлика 5-5.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Дунав Русе са записали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 8 вкарани и 9 получени гола.

Левски София

Тимът на гостите от Левски София е 3-ти в класирането с 59 точки, натрупани след 2 победи, 2 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 7 двубоя е вкарал 9 гола и е получил 9 гола в мрежата си. Навън отборът има 3 срещи до момента, в които има 1 победа, едно равенство и една загуба, реализирал е 2 гола във вратата на своите домакини и е получил 2 попадения в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството играчите на Сините имат в актива си една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика вкарани 4 гола и получени 9 гола.

Дунав Русе - Левски София - преки срещи

В последният мач между двата състава, отборът на Дунав Русе няма спечелена нито една победа, отбора на Левски София също не е записал нито една победа, а в един мач двата противника са си разделили точките.

Моментна форма на двата тима в първенството

Тимът на домакините от Дунав Русе има успех в предишния кръг в България, а при домакинствата си стигна до реми в предишния си двубой.

Отборът на гостите от Левски София е с 2 загуби в първенството на България, а като гост допусна неуспех в предишната си среща.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.33 Резултат: 0 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.