Обосновани Футболни Прогнози

Апоел Петах Тиква - Апоел Рамат Ган

18 Май 2017 - 20:45
Апоел Петах Тиква
Апоел Рамат Ган
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.33
1 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за срещата между футболистите на Апоел Петах Тиква и Апоел Рамат Ган от поредния кръг на футболния шампионат в Израел в турнира Група за Промоция. Апоел Петах Тиква посрещат на своя терен противниковия футболен отбор на Апоел Рамат Ган.

Но стига общи приказки време е за статистиката за предстоящия футболен мач:

Апоел Петах Тиква

Футболистите на тима домакин са 6-ти в класирането със събрани 50 точки, постигнати след 2 победи, 2 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 6 мача имат положителна голова разлика 15-13. На домашна сцена отборът е изиграл 2 срещи, в които е записал 1 победа, 1 равенство и все още няма загуба у дома, при обща голова разлика 7-4.

В предишните си 6 официални двубоя в Група за Промоция тимът на Апоел Петах Тиква е постигнал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 15-13.

Апоел Рамат Ган

Отборът на гостите от Апоел Рамат Ган е на 4-то място във временното подреждане с актив от 55 точки, след 3 равенства и 3 загуби от старта на първенството, като все още няма победа до момента, като в изиграните общо 6 срещи е вкарал 7 попадения в противниковата врата и е инкасирал 17 попадения в мрежата си. Като гост отборът е играл 2 мача досега, в които е записал 2 поредни равенства, при обща голова разлика 2-2.

В последните си 6 официални двубоя в Група за Промоция играчите на Апоел Рамат Ган имат на сметката си 3 равенства и 3 загуби и не са записали нито една победа, като са разписали в противниковата мрежа 7 гола и са получили 17 попадения от противниковите футболни тимове.

Апоел Петах Тиква - Апоел Рамат Ган - преки мачове

В предишните 2 изиграни двубоя между двата състава, тимът на Апоел Петах Тиква не е спечелил нито една победа, отбора на Апоел Рамат Ган е постигнал 1 победа, а 1 мач е завършил реми, при общо голово съотношение 3-6.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Отборът на домакините е с 2 последователни равни срещи в Израел, а на своя стадион постигна реми в последния си мач.

Съставът на гостите е в серия от 2 поредни поражения в Израел, а като гост е в серия от 3 ремита.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.33 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.