Обосновани Футболни Прогнози

Брест - Газелек Аячо

19 Май 2017 - 21:30
Брест
Газелек Аячо
Прогноза: 1
Коефициент: 1.29
6 - 2
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния двубой между футболните тимове на Брест и Газелек Аячо от 38-ия кръг на футболния шампионат в Франция в Лига 2. Брест излизат срещу гостуващите футболисти на Газелек Аячо на своя терен.

Време е за информацията за предстоящата футболна среща:

Брест

Домакините са 5-ти в таблицата с общ актив от 62 точки, след 18 победи, 8 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните общо 37 срещи са вкарали 52 гола и са допуснали 42 попадения в мрежата си. Пред своите почитатели Брест има 18 срещи досега, в които е записал 9 победи, 2 равенства и 7 загуби, вкарал е 28 гола в мрежата на съперниците си и е позволил да му вкарат 23 попадения в собствената мрежа.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Брест имат в актива си 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика 10 вкарани и 9 получени гола.

Газелек Аячо

Съставът на гостите от Газелек Аячо се намира на 9-та позиция в таблицата с актив от 51 точки, постигнати след 13 победи, 12 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните общо 37 двубоя е реализирал 45 попадения в противниковата врата и е допуснал 45 гола в мрежата си. При визитите си тимът е изиграл 18 двубоя, в които има 6 победи, 4 равенства и 8 загуби, отбелязал е 17 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 21 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Лига 2 играчите на Газелек Аячо са постигнали 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 10-10.

Брест - Газелек Аячо - преки двубои

В последните 3 сблъсъка между двата състава, тимът на Брест е постигнал 1 победа, отбора на Газелек Аячо не е постигнал нито 1 победа, а 2 мача са завършили с равенство, при обща голова разлика 4-1. В предишната среща пред своите почитатели срещу Газелек Аячо, играчите на Брест са записали една победа.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Тимът на домакините постигна успех в последния кръг в първенството, а на собствения си стадион е в серия от 2 загуби.

Тимът на гостите от Газелек Аячо е с 2 поредни загуби в Франция, а далеч от дома има поражение в последния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.29 Резултат: 6 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.