Обосновани Футболни Прогнози

Олимпик Сараево - Радник Биелина

30 Май 2015 - 18:00
Олимпик Сараево
Радник Биелина
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.33
2 - 3
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за двубоя от поредния кръг на настоящият шампионат в Босна и Херцеговина в Висша Лига между футболните отбори на Олимпик Сараево и Радник Биелина. Олимпик Сараево излизат срещу гостуващите футболисти на Радник Биелина на своя стадион.

Време е за статистиката за днешния мач:

Олимпик Сараево

Олимпик Сараево са 6-ти в класирането с актив от 46 точки, натрупани след 13 победи, 7 равенства и 9 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 29 срещи са успели да реализират 39 гола в мрежата на противниците си и са получили 31 попадения в своята мрежа. Като домакин Олимпик Сараево има 14 двубоя до момента, в които има 9 победи, 1 равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 24-10.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството съставът на Олимпик Сараево е записал една победа, 2 равенства и 3 загуби, като са вкарали 3 гола и са инкасирали 8 попадения.

Радник Биелина

Отборът на гостите от Радник Биелина се намира на 10-та позиция в класирането с общ актив от 28 точки, натрупани след 6 победи, 10 равенства и 13 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 29 двубоя има отрицателна голова разлика 26-37. При визитите си съставът е играл 14 двубоя, в които е записал 1 победа, 5 равенства и 8 загуби, при голова разлика 10-22.

В последните си 6 срещи в първенството играчите на Радник Биелина са постигнали 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 5 гола и получени 7 гола.

Олимпик Сараево - Радник Биелина - преки мачове

В последните 5 играни сблъсъка между двата отбора, тимът на Олимпик Сараево е записал 2 победи, отбора на Радник Биелина има постигнатa 1 победа, а в 2 мача двата съперника са завършили наравно, при обща голова разлика 7-4. В последните 2 срещи пред своите фенове срещу отбора на Радник Биелина, футболистите на Олимпик Сараево са постигнали 2 успеха.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Отборът на Олимпик Сараево допусна поражение в предишния си двубой в Босна и Херцеговина, а у дома има победа в предишната си среща.

Тимът на гостите постигна реми в предишния кръг в първенството на Босна и Херцеговина, а при гостуванията си има поражение в последния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.33 Резултат: 2 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.