Обосновани Футболни Прогнози

Хака - Екеняс ИФ

21 Май 2015 - 18:30
Хака
Екеняс ИФ
Прогноза: 1
Коефициент: 1.40
4 - 4
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния мач от 5-ия кръг на футболното първенство в Финландия в турнира Икьонен между футболистите на Хака и Екеняс ИФ.

Стига приказки време е за информацията за днешния сблъсък:

Хака

Домакините са 6-ти във временното класиране с 4 точки, събрани след една победа, едно равенство и 1 загуба от старта на сезона, като в изиграните 3 двубоя са вкарали 6 попадения в противниковата врата и са позволили да им вкарат 6 гола в мрежата си. На домашна сцена отборът има 1 мач, в който е записал една победа, вкарал е 2 гола във вратата на своите гости и е допуснал само едно попадение в своята мрежа.

В последните си 6 официални мача в Икьонен съставът на Хака има записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика вкарани 14 гола и получени 9 гола.

Екеняс ИФ

Гостуващият тим на Екеняс ИФ се намира на 9-та позиция в класирането с актив от 2 точки, след 2 равенства и една загуба от започването на първенството, като все още не е записал нито една победа до момента, като в изиграните 3 срещи е реализирал 3 попадения във вратата на противниците си и е позволил да му отбележат 4 гола в мрежата си. Навън тимът е играл 1 двубой, в който има 1 загуба, вкарал е само един гол в противниковата врата и е допуснал 2 попадения в мрежата си.

В последните си 3 официални двубоя в Икьонен тимът на Екеняс ИФ е постигнал 2 равенства и 1 загуба и нямат нито една победа, като са вкарали 3 попадения и са получили 4 гола.

Хака - Екеняс ИФ - преки срещи

.

Моментна форма на двата състава в първенството

Тимът на домакините от Хака постигна успех в предишния кръг в Финландия, а при домакинствата си е в серия от 4 последователни успеха.

Тимът на гостите от Екеняс ИФ има неуспех в предишната си среща в шампионата, а далеч от дома има неуспех в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.40 Резултат: 4 - 4 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.