Обосновани Футболни Прогнози

Кротоне - Виртус Ентела

22 Май 2015 - 21:30
Кротоне
Виртус Ентела
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
0 - 0
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се играе срещата от 42-ия кръг на футболния шампионат в Италия в турнира Серия Б между футболистите на Кротоне и Виртус Ентела.

Факти и статистика за днешната футболна среща:

Кротоне

Домакините от Кротоне са на 17-то място в класирането с общ сбор от 47 точки, след 12 победи, 11 равенства и 18 загуби през сезона, като в изиграните 41 мача са успели да вкарат 42 гола във вратата на противниците си и са позволили да им отбележат 52 попадения в мрежата си. У дома Кротоне е изиграл 20 срещи досега, в които е записал 10 победи, 5 равенства и 5 загуби, реализирал е 25 попадения в противниковата врата и е получил 21 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Серия Б тимът на Кротоне има в актива си 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика 7-10.

Виртус Ентела

Гостуващият тим на Виртус Ентела се намира на 19-то място във временното класиране с актив от 46 точки, записани след 10 победи, 16 равенства и 15 загуби през сезона, като в изиграните 41 срещи е реализирал 37 попадения в противниковата врата и е получил 52 попадения в мрежата си. Навън отборът е изиграл 20 мача, в които е записал 2 победи, 9 равенства и 9 загуби, при голова разлика 15-32.

В предишните си 6 срещи в първенството играчите на Виртус Ентела са записали 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, като са вкарали 4 гола и са получили 4 гола.

Кротоне - Виртус Ентела - преки мачове

В предишната среща между двата отбора, съставът на Кротоне не е постигнал нито една победа, отбора на Виртус Ентела също няма записана нито една победа, а 1 среща е завършил реми.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Съставът на Кротоне допусна поражение в последната си среща в първенството на Италия, а на своя стадион е с 2 успеха.

Тимът на гостите от Виртус Ентела постигна победа в последната си среща в шампионата, а на чужд терен допусна неуспех в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.