Обосновани Футболни Прогнози

Олесунд - Викинг Ставангер

25 Май 2015 - 19:00
Олесунд
Викинг Ставангер
Прогноза: X2
Коефициент: 1.45
0 - 4
позната футболни прогнози

Днеска ще се опитам да дам прогноза за футболния двубой между отборите на Олесунд и Викинг Ставангер от 10-ия кръг на футболния сезон в Типелиген на Норвегия.

Факти и данни за днешния футболен мач:

Олесунд

Домакините от Олесунд са 11-ти във временното подреждане с актив от 11 точки, записани след 3 победи, 2 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 9 двубоя имат голова разлика 12-20. У дома съставът е играл 4 мача, в които е записал една победа, 2 равенства и 1 загуба, реализирал е 5 гола в противниковата врата и е допуснал 5 гола в своята врата.

В предишните си 6 официални мача в Типелиген съставът на AaFK е записал 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 10 вкарани и 9 получени гола.

Викинг Ставангер

Гостуващият отбор на Викинг Ставангер е 5-ти в таблицата с общ сбор от 16 точки, натрупани след 5 победи, 1 равенство и 3 загуби през сезона, като в изиграните 9 мача има голова разлика 12-10. Като гост съставът има 4 двубоя до момента, в които е записал 2 победи и 2 загуби, при обща голова разлика 4-3.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Викинг Ставангер са постигнали 4 победи, едно равенство и 1 загуба, при голова разлика 9 вкарани и 7 получени гола.

Олесунд - Викинг Ставангер - преки срещи

В предишните 5 играни срещи между двата противника, съставът на Олесунд е записал 3 успеха, отбора на Викинг Ставангер е постигнал 1 победа, а един мач е завършил наравно, при общо голово съотношение 9-6. В предишните 2 срещи пред своите почитатели срещу тима на Викинг Ставангер, футболистите на Олесунд са постигнали 1 победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата противника в първенството

Отборът на Олесунд има неуспех в последния си мач в първенството, а у дома постигна реми в последната си среща.

Съставът на Викинг Ставангер е с 2 поредни победи в Норвегия, а далеч от дома е в серия от 2 последователни победи.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.45 Резултат: 0 - 4 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.