Обосновани Футболни Прогнози

Ахарнайкос Мениди - Епископи

13 Май 2015 - 17:30
Ахарнайкос Мениди
Епископи
Прогноза: 1
Коефициент: 1.20
2 - 1
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се изиграе сблъсъка от 4-ия кръг на сезона в Футболна Лига - Юг на Гърция между тимовете на Ахарнайкос Мениди и Епископи. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу гостуващия футболен отбор на Епископи на домашния си терен.

Предоставям факти и статистика за днешната среща:

Ахарнайкос Мениди

Футболистите на състава домакин се намират на трета позиция в класирането с общ актив от 10 точки, след 2 победи и 1 загуба от началото на първенството, като в изиграните 3 двубоя имат голова разлика 3-3. На своя терен Ахарнайкос Мениди е играл 1 двубой до момента, в който има 1 победа, вкарал е едно попадение във вратата на гостуващите отбори и все още не е инкасирал нито един гол във вратата си.

В предишните си 6 срещи в първенството съставът на Ахарнайкос Мениди има записани 3 победи, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика вкарани 7 гола и получени 5 гола.

Епископи

Гостуващият отбор на Епископи заема 6-то място в класирането с 0 точки след 3 загуби от старта на новия шампионат, като в изиграните 3 двубоя има отрицателна голова разлика 0-5. При гостуванията си тимът има 1 двубой до момента, в който има 1 загуба, като все още не е успял да се разпише в противниковата мрежа и е допуснал 2 гола в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството съставът на Епископи има в актива си 1 победа, 1 равенство и 4 загуби, като са разписали в противниковата мрежа 3 гола и са инкасирали 8 гола от футболистите на своите противници.

Ахарнайкос Мениди - Епископи - директни двубои

В предишните 4 изиграни срещи между двата съперника, Ахарнайкос Мениди има постигнатa една победа, отбора на Епископи също има спечеленa една победа, а 2 мача са завършили реми, при обща голова разлика 5-4. В предишните 2 двубоя на своя стадион срещу състава на Епископи, Домакините от Ахарнайкос Мениди са постигнали една победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Тимът на домакините от Ахарнайкос Мениди постигна успех в предишния кръг в Гърция, а у дома е с 2 поредни успеха.

Съставът на гостите от Епископи е в серия от 4 поражения в шампионата на Гърция, а далеч от дома е в серия от 2 загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.20 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.