Обосновани Футболни Прогнози

Маритимо - Рио Аве

17 Май 2015 - 20:00
Маритимо
Рио Аве
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
4 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния мач между футболните тимове на Маритимо и Рио Аве от 33-ия кръг на настоящето първенство в Португалия в Примейра Лига. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу гостуващия футболен отбор на Рио Аве на Ещадио дос Барейрос.

Факти и статистика за днешната среща:

Маритимо

Домакините са 10-ти във временното подреждане с актив от 41 точки, от 11 победи, 8 равенства и 13 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 32 мача имат голова разлика 41-41. На домашна сцена съставът на Маритимо е играл 16 двубоя, в които има 7 победи, 4 равенства и 5 загуби, вкарал е 23 попадения в мрежата на гостуващите отбори и е получил 17 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Примейра Лига футболистите на Лъвовете имат на сметката си 2 победи, 4 равенства и нито една загуба, при обща голова разлика вкарани 9 гола и получени 5 гола.

Рио Аве

Тимът на гостите от Рио Аве заема 8-мо място във временното подреждане с общ актив от 43 точки, записани след 10 победи, 13 равенства и 9 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 32 двубоя има голова разлика 38-37. Като гост съставът е играл 16 срещи, в които е записал 4 победи, 6 равенства и 6 загуби, при голова разлика 17-23.

В предишните си 6 срещи в първенството отборът на Рио Аве има записани 1 победа, 4 равенства и една загуба, като са отбелязали 5 гола и са допуснали 5 попадения.

Маритимо - Рио Аве - директни срещи

В предишните 5 двубоя между двата състава, Зелено-червените има записани 2 успеха, отбора на Рио Аве няма постигната нито една победа, а в 3 мача двата състава са завършили при равен резултат, при общо голово съотношение 4-2. В предишните 2 двубоя пред своите фенове с тима на Рио Аве, Домакините от Маритимо са постигнали 1 победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Тимът на Маритимо постигна успех в предишния си мач в шампионата, а на своя стадион е в серия от 3 поредни равенствa.

Отборът на гостите от Рио Аве записа реми в предишния кръг в първенството, а на чужд терен постигна успех в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 4 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.