Обосновани Футболни Прогнози

Капфенберг - Аустрия Лустенау

29 Май 2015 - 20:30
Капфенберг
Аустрия Лустенау
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
3 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за сблъсъка между отборите на Капфенберг и Аустрия Лустенау от поредния кръг на текущият футболен шампионат в Ерсте Лига на Австрия.

Време е за информацията за предстоящия двубой:

Капфенберг

Капфенберг са 4-ти в таблицата с временното подреждане с 46 точки, след 11 победи, 13 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните общо 35 двубоя имат голова разлика 49-45. На домашна сцена отборът е изиграл 17 срещи, в които е записал 6 победи, 8 равенства и 3 загуби, отбелязал е 20 гола в мрежата на своите гости и е допуснал 15 гола във вратата си.

В последните си 6 официални мача в Ерсте Лига тимът на Капфенберг има на сметката си 3 победи и 3 загуби, при голова разлика вкарани 8 гола и получени 7 гола.

Аустрия Лустенау

Гостуващият състав на Аустрия Лустенау е 6-ти в класирането със събрани 42 точки, записани след 11 победи, 9 равенства и 15 загуби от старта на сезона, като в изиграните 35 мача има отрицателна голова разлика 49-53. При гостуванията си съставът е изиграл 17 двубоя, в които има 6 победи, 5 равенства и 6 загуби, при обща голова разлика 22-21.

В последните си 6 официални срещи в Ерсте Лига тимът на Аустрия Лустенау е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 9-6.

Капфенберг - Аустрия Лустенау - преки мачове

В предишните 5 играни срещи между двата състава, Капфенберг има спечеленa една победа, отбора на Аустрия Лустенау има записани 3 победи, а в 1 двубой двата отбора са завършили без да определят победител, при общо голово съотношение 8-10. В последните 2 мача на своя терен с състава на Аустрия Лустенау, играчите на Капфенберг нямат победа, едно равенство и 1 загуба.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Отборът на домакините от Капфенберг е с 2 поредни поражения в шампионата, а у дома допусна поражение в последната си среща.

Тимът на гостите от Аустрия Лустенау има загуба в последния кръг в шампионата, а на чужд терен записа реми в предишния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.