Обосновани Футболни Прогнози

Виборг - Скиве

20 Май 2015 - 20:00
Виборг
Скиве
Прогноза: 1
Коефициент: 1.40
1 - 1
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се опитам да анализирам двубоя от 30-ия кръг на футболния шампионат в Първа Дивизия на Дания между футболните отбори на Виборг и Скиве.

Стига приказки време е за статистиката за предстоящия сблъсък:

Виборг

Домакините от Виборг заемат върха във временното подреждане с общ сбор от 60 точки, от 16 победи, 12 равенства и една загуба от началото на сезона, като в изиграните 29 срещи имат положителна голова разлика 41-16. На собствения си терен Виборг има 15 двубоя досега, в които е записал 7 победи, 8 равенства и все още няма поражение у дома, при голова разлика 24-9.

В предишните си 6 двубоя в първенството играчите на Виборг имат записани 2 победи, 4 равенства и нито една загуба, при голова разлика вкарани 6 гола и получени 4 гола.

Скиве

Тимът на гостите от Скиве е на 7-мо място в класирането с актив от 35 точки, постигнати след 7 победи, 14 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните общо 29 срещи е вкарал 34 попадения във вратата на противниците си и е допуснал 37 попадения в собствената мрежа. Като гост отборът е играл 15 мача досега, в които е записал 2 победи, 6 равенства и 7 загуби, отбелязал е 17 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 25 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството съставът на Скиве има записани 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 6 гола и получени 7 гола.

Виборг - Скиве - директни срещи

В последните 5 играни сблъсъка между двата съперника, Виборг има записани 3 победи, отбора на Скиве няма спечелена нито 1 победа, а 2 двубоя са завършили реми, при обща голова разлика 7-1. В последните 2 срещи у дома с отбора на Скиве, Домакините от Виборг имат 1 победа и едно равенство.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Тимът на домакините от Виборг е в серия от 2 успеха в Дания, а при домакинствата си постигна победа в последния си мач.

Тимът на гостите от Скиве е в серия от 2 равни срещи в шампионата на Дания, а като гост постигна равенство в последния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.40 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.