Обосновани Футболни Прогнози

Злате Моравце - ДАК Дунайска Стреда

19 Май 2015 - 20:00
Злате Моравце
ДАК Дунайска Стреда
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.31
0 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболния мач от поредния кръг на текущото първенство в Словакия в Суперлига между съставите на Злате Моравце и ДАК Дунайска Стреда.

Предоставям по-интересните факти и статистика за днешния футболен мач:

Злате Моравце

Футболистите на домакините от Злате Моравце са 10-ти в таблицата с временното класиране със събрани 31 точки, записани след 8 победи, 7 равенства и 15 загуби през сезона, като в изиграните 30 двубоя имат голова разлика 26-50. У дома съставът е играл 14 срещи досега, в които има 5 победи, 4 равенства и 5 загуби, реализирал е 14 гола във вратата на своите гости и е позволил да му отбележат 18 гола в своята мрежа.

В последните си 6 официални двубоя в Суперлига играчите на Злате Моравце имат записани 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, като са разписали в мрежата на своите противници 10 гола и са инкасирали 10 гола от футболистите на съперниците си.

ДАК Дунайска Стреда

Гостуващият отбор на ДАК Дунайска Стреда е на 9-то място в класирането с общ актив от 35 точки, натрупани след 8 победи, 11 равенства и 11 загуби от старта на сезона, като в изиграните 30 двубоя има голова разлика 29-39. При гостуванията си тимът е играл 15 двубоя досега, в които е записал 2 победи, 4 равенства и 9 загуби, при голова разлика 11-28.

В последните си 6 мача в първенството тимът на ДАК е записал 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 4-8.

Злате Моравце - ДАК Дунайска Стреда - директни мачове

В последните 5 изиграни сблъсъка между двата тима, Злате Моравце е спечелил 2 успеха, състава на ДАК Дунайска Стреда има спечеленa 1 победа, а в 2 мача двата съперника са си поделили точките, при общо голово съотношение 4-3. В предишните 2 двубоя на своя терен с ДАК Дунайска Стреда, футболистите на Злате Моравце са постигнали една победа и едно равенство.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Тимът на домакините има успех в предишната си среща в шампионата, а на своя стадион има неуспех в последната си среща.

Тимът на гостите има загуба в последния кръг в първенството на Словакия, а на чужд терен има успех в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.31 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.