Обосновани Футболни Прогнози

Виртус Ланчиано - Падуа

30 Декември 2012 - 16:00
Виртус Ланчиано
Падуа
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.50
2 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за двубоя от 22-ия кръг на шампионата в Италия в Серия Б между футболните състави на Виртус Ланчиано и Падуа.

Стига приказки време е за информацията за днешния сблъсък:

Виртус Ланчиано

Футболистите на състава домакин са на 20-та позиция в класирането с актив от 19 точки, записани след 3 победи, 10 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните 21 срещи са отбелязали 17 попадения и са допуснали 29 попадения в своята мрежа. У дома отборът на Виртус Ланчиано е играл 11 мача, в които има една победа, 7 равенства и 3 загуби, реализирал е 11 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 17 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Виртус Ланчиано са постигнали една победа, 4 равенства и 1 загуба, при голова разлика 7 вкарани и 8 получени гола.

Падуа

Отборът на гостите от Падуа е 6-ти в таблицата с временното класиране с актив от 30 точки, събрани след 8 победи, 8 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 21 двубоя е успял да отбележи 27 гола и е допуснал 25 гола в мрежата си. Навън тимът е играл 10 двубоя, в които е записал 4 победи, 2 равенства и 4 загуби, вкарал е 11 попадения в противниковата врата и е получил 13 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Серия Б тимът на Падуа има записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 7 вкарани и 9 получени гола.

Виртус Ланчиано - Падуа - преки двубои

В последната среща между двата тима, Виртус Ланчиано няма постигната нито една победа, Падуа също няма записана нито една победа, а в една среща двата отбора са си поделили точките.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Отборът на домакините от Виртус Ланчиано постигна победа в предишния кръг в шампионата на Италия, а на собствения си стадион постигна успех в предишния си двубой.

Отборът на Падуа записа реми в последния кръг в шампионата, а далеч от дома има успех в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.50 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.