Обосновани Футболни Прогнози

Олдъм - Крю Александра

29 Декември 2012 - 17:00
Олдъм
Крю Александра
Прогноза: X2
Коефициент: 1.50
1 - 2
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се изиграе срещата между футболните отбори на Олдъм и Крю Александра от 24-ия кръг на сезона в Първа Лига на Англия.

Накратко информацията за днешната футболна среща:

Олдъм

Домакините заемат 17-то място в таблицата с актив от 26 точки, събрани след 7 победи, 5 равенства и 12 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 24 мача са реализирали 24 гола и са инкасирали 32 попадения в собствената мрежа. У дома Олдъм е изиграл 12 мача, в които е записал 3 победи, 3 равенства и 6 загуби, отбелязал е 12 гола в противниковата врата и е получил 14 гола във вратата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството тимът на Олдъм е записал 2 победи и 4 загуби, като са реализирали в противниковата врата 5 гола и са получили 9 гола от противниковите футболни отбори.

Крю Александра

Гостуващият отбор на Крю Александра е 13-ти в класирането с актив от 33 точки, събрани след 9 победи, 6 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните 23 срещи има отрицателна голова разлика 29-30. Навън отборът е изиграл 12 срещи досега, в които има 3 победи, 4 равенства и 5 загуби, вкарал е 16 гола във вратата на съперниците си и е получил 20 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Първа Лига тимът на Крю Александра има записани 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 10-7.

Олдъм - Крю Александра - преки срещи

В последните 5 изиграни мача между двата тима, тимът на Олдъм има записани 4 успеха, Крю Александра не е спечелил нито една победа, а в една среща двата тима са си поделили точките, при общо голово съотношение 13-4. В последните 2 двубоя у дома срещу Крю Александра, футболистите на Олдъм са постигнали една победа и едно равенство.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Отборът на Олдъм е с 3 последователни поражения в първенството на Англия, а у дома е в серия от 2 поредни поражения.

Съставът на гостите допусна поражение в последната си среща в Англия, а далеч от дома има поражение в последния си двубой.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.50 Резултат: 1 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.